Koreansk hudpleie innenfor Clean Beauty

Koreansk hudpleie innefor Clean Beauty.

Hudpleie med minimalistiske ingredienslister, men med produkter som fortsatt genererer raske resultat og som fungerer på alle hudtyper. Yes, yes and yes! Om du ikke har klart å finne det ut allerede, så er det selvsagt det koreanske skjønnhetsmerket CosRx vi tenker på. Du finner nå dette merket, samt noen av våre absolutte favorittprodukter, hos oss - noen scroll ned!


Balanserende rengjøring.

La oss presentere våre tips i kronologisk rekkefølge. I hudpleiesammenheng blir det altså rengjøringskategorien som kommer først. Begynn dagen med Low ph Good Morning Gel Cleanser. Med denne får du en skånsom, men fortsatt effektiv rengjøring, som holder huden i balanse. Klikk ut litt produkt på fuktige hender, jobb opp et skum, appliser i ansiktet og skull så bort med vann. Men, våre rengjøringstips fra CosRx slutter ikke der. One Step Original Clear Pad er perfekt for deg som opplever flekker og tilstoppede porer. Her har du nemlig pads som varsomt eksfolierer din hud slik at den blir mer strålende. Disse pads fungerer også utmerket som maske - la de helt enkelt få ligge på huden i noen minutter for å virkelig gjenopprette balansen i huden. Du kan da regne med en hud som har nådd zen ettersom denne behandlingen har en skikkelig beroligende effekt.


Fortsatt stor trend.

Når vi først snakker om urenheter, døde hudceller og tilstoppede proer så skal vi selvsagt også nevne AHA/BHA Clarifying Treatment Toner. Dette bestselgende produktet er perfekt for å håndtere en trøtt og tørr hud, takket være AHA og BHA. Nå er dessuten dun hud ordentlig forberedt for etterfølgende hudpleie. Som for eksempel Advanced Snail 92 All in one Cream. For du trodde vell ikke at vi skulle snakkeo om K-beauty uten å nevne sneglesekresjon trenden? Selv om det ikke høres spesielt digg ut så kommer dette produktet med en rekke fordelaktige egenskaper. Vi elsker hvertfall produkter som beroliger, reparerer og gjenfukter vår hud, gjør ikke du? Sist men ikke minst så vil vi tise om et produkt som vi gjerne avslutter dagen med, nemlig Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask. Bruk som en ansiktsmaske, sovemaske eller ansiktskrem. Risekstrakt og niacinamid vil uansett virke for en mykere hud med maksimert glød.

Oppdag Cosrx.

Filter
13 produkter
CosRx BHA Blackhead Power Liquid (100ml) Y
CosRx BHA Blackhead Power Liquid (100ml)

309 kr 309 kr Veil. pris 

0
CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence (100ml) Y
CosRx Low pH Good Morning Gel Cleanser (150ml) Y
CosRx Low pH Good Morning Gel Cleanser (150ml)

169 kr 169 kr Veil. pris 

0
CosRx Advanced Snail 92 All in one Cream (100ml) Y
CosRx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner (150ml) Y
CosRx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask (60ml) Y
CosRx One Step Original Clear Pad (70pads) Y
CosRx One Step Original Clear Pad (70pads)

289 kr 289 kr Veil. pris 

0
CosRx AHA 7 Whitehead Power Liquid (100ml) Y
CosRx AHA 7 Whitehead Power Liquid (100ml)

259 kr 259 kr Veil. pris 

0
CosRx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask (60ml) Y
CosRx Two In One Poreless Power Liquid (100ml) Y
CosRx Two In One Poreless Power Liquid (100ml)

325 kr 325 kr Veil. pris 

0
CosRx One Step Moisture Up Pad (70pads) Y
CosRx One Step Moisture Up Pad (70pads)

289 kr 289 kr Veil. pris 

0
CosRx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion (100ml) Y
CosRx Balancium Comfort Ceramide Cream (80g) Y
CosRx Balancium Comfort Ceramide Cream (80g)

385 kr 385 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄