Korrigerende og forebyggende duo

Korrigere og forebygge.

Viske ut pigmenteringer og forhindre at eventuelt nye oppstår. Det høres vel ikke så dumt ut? Det tenkte Babor også, hvilket resulterte i disse to superproduktene som er skapt for å håndtere nettopp dette. La oss fortelle mer om hvorfor denne kombinasjonen av produkter kompletterer hverandre så bra.

More great news! Denne uken får du 20% rabatt på Babor, så pass på å klikke hjem denne duoen nå.


Corrector.

Det første steget for en holdbart jevn hudtone er å redusere synligheten av eksisterende pigmenteringer. Det er her Doctor Age Spot Corrector gjør sin entré. Den reduserer synligheten av de mer overfladige pigmenteringene som ofte årsakes av miljørelatert stress. Dessuten er dette korrigerende serumet fri fra både tilsatt parfyme og fargestoffer.


Protector.

Hvordan beskytter du deg mot pigmenteringer? Det beste våpenet er solbeskyttelse. Doctor Age Spot Protector SPF30 har nettopp det. Ikke bare det, men den passer også på at melaninsyntesen hemmes. Økt melaninproduksjon er nemlig selve årsaken til hudpigmenteringer. Her har du også en krem som virker beskyttende og regenererende. Hva mer kan man ønske?

Shoppe produktene fra Babor.

Filter
2 produkter
Babor Doctor Babor Age Spot Protector SPF30 (50ml) Y
Babor Doctor Age Spot Protector SPF30 (50ml)

440 kr 550 kr 550 kr Veil. pris 

0
Babor Doctor Babor Age Spot Corrector (50ml) Y
Babor Doctor Age Spot Corrector (50ml)

552 kr 624 kr 690 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄