Editor's choice / Kroppspleie med mandel

Kroppspleie med mandel

L'Occitane Almond.

Kroppspleie fra L’Occitane med mandelduft - det er ikke vanskelig å tro at det er en helt fantastisk kombinasjon. Her tipser vi om hvordan du kan få en fullstendig kroppsrutine som er fullpakket med mandelmelk, mandelolje og mandelproteiner. Vi vil også tipse om deres nyeste lansering i produktserien, nemlig Almond Shower Shake. Det er en dusjolje med en tofase-formula som skal ristes før bruk. Shake it like a polaroid picture!


Start med skrubb.

Først ut er naturligvis kroppsskrubben. Du har vel ikke gått glipp av Almond Shower Scrub? En skånsomt eksfolierende og samtidig skummende skrubb. Følg opp med bestselgeren Almond Shower Oil som ved kontakt med vann danner et skum og etterlater huden med fuktighet så den kjennes silkemyk. 


Ristende nyhet.

En av de snyeste lanseringene hos L’Occitane, Almond Shower Shake, er en dusjolje som inneholder både mandelolje og mandelmelk. Produktet ligger todelt flasken, og skal derfor ristes før bruk, slik at de to komponentene blandes. Den får en melkeaktig formula som senere danner skum når den masseres inn.


Få glød.

Det siste steget er naturligvis fuktighetsgivning og så klart med duft à la mandel. Almond Milk Veil er en kroppsmelk som ikke bare gir fuktighet, men også inneholder mikroperler som tilfører lett glød. Er du allerede fan av denne produktserien så må vi passe på å tipse om Almond Body Kit, der du finner noen favoritter fra serien samlet på én og samme plass.

Shoppe L’Occitane Almond.

Filter
10 produkter
LOccitane Almond Shower Oil
250ml 500ml
Y
LOccitane Almond Shower Oil

fra199 kr

0
LOccitane Almond Hand Cream (30ml) Y
LOccitane Almond Hand Cream (30ml)

79 kr

0
LOccitane Almond Body Kit Y
LOccitane Almond Body Kit

599 kr

0
LOccitane Almond Milk Veil (250ml) Y
LOccitane Almond Milk Veil (250ml)

329 kr

0