Lancôme, je t'aime

Lancôme, je t’aime.

Denne våren tar Lancôme oss med på en reise til vårlige Paris. Følg med til Café Bonheur og bli forelsket i de herlige pastellene og skap din romantiske look som en ekte franskmann. C’est très bien, ikke sant?


Eyes that sparkle.

Liker du pasteller? Oui, oui et oui! Lancômes nyeste palett Café Bônheur Glitter Eye Palette 01 kommer med flere rosa og nøytrale pastellfarger med både skimmer og glitter for iøyenfallende øyenmakeup. Du får dessuten med en påføringsbørste, så denne paletten er virkelig prêt-à-porter. 


Lips that match.

Hva skal man ha sammen med denne fantastiske øyemakeupen da? Matchende lepper bien sûr! Lancômes klassiske leppestift L’Absolu Rouge har kommet i noen nye nyanser i passe tid til at uteserveringen begynner å våkne til liv. Er du sugen på pasteller og glitter? Da er vårens trender som skapt for deg!


Nail that combo.

Hattrick i fargekombo! Nå når øynene og leppene er fikset, hva mer trengs? Matching nails, duh! Og du gjettet riktig; neglelakken kommer i pastell og glitter. En myk rosa tone sammen med glitter i gulltoner. Lancôme Le Vernis setter cirkumfleksen over o'en i denne looken.

Shoppe vårlooken fra Lancôme.

Filter
produkter