Lancôme svarer på dine spørsmål

Svarene på dine spørsmål.

Det dukker opp en hel del spørsmål når man leser om hudpleieprodukter, ikke sant? Om hvordan den skal brukes, hvilke ingredienser den inneholder og til hvilke hudtyper den passer osv. Lancôme hjalp oss med å svare på noen vanlige spørsmål som pleier å dukke opp når det gjelder deres sortiment.


Hvorfor skal jeg bruke serum?

Serum er tynnere enn dag- eller nattkrem, men inneholder vanligvis en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser. Takket være sin sammensetning og tekstur kan serum jobbe mer intensivt og målrettet, samt forberede huden for kommende pleie. Et serum som vi anbefaler er ikoniske Advanced Génifique Serum. Serumet har en sammensetning av syv pre- og probiotikafraksjoner og inneholder dessuten hyaluronsyre. Takket være pre- og probiotikafraksjoner hjelper serumet å balansere hudens mikrobiom. Serumet forbedrer cellefornyelsen av huden, noe som gjør at huden oppleves yngre, med mer glød og forbedret hudtekstur.


Jeg føler at min hud eldes, hva kan jeg gjøre?

Det avhenger helt av hvilke aldringstegn du ser. Fine linjer er hovedsakelig forgjengeren til rynker. I blandt rekker det å bruke fuktighetsgivende produkter, men ofte kan det være på tide å begynne å lene seg mot hudpleie med anti-aging fordeler. Et annet tegn på aldring kan være ujevn pigmentering som ofte kan komme fra mye soleksponering samt hormonforendringer. Et produkt som er perfekt for deg, som vil jobbe effektivt mot både linjer og rynker, samt jevne ut hudtonen er Renergie Multilift Ultra som kommer både uten og med SPF. Du får en fastere og fyldigere hud med en jevnere og mer klar hudtone. Man opplever at linjer/rynker viskes ut.


Hva kan jeg gjøre for å få mer fyldighet til min hud?

Et annet typisk eksempel på aldring er når huden mister sitt volum. Når østrogennivået synker hos kvinner minsker hastigheten av vår cellefornyelse. Det bremser produksjonen av hyaluronsyre og lipider, noe som kan resultere i en tørrere hud som har vanskeligheter med å binde fuktighetsmolekylene. Huden blir tynnere, mer tilbøyelig for rynker og mister ansiktsdefinisjon. Renergie Multi-Glow er en perfekt krem for deg som vil øke hudens volum, jobbe med å stramme opp og tilføre glød. Noe som er ekstra spesielt med denne kremen er at den inneholder ekstrakt av schisandrabær, noe som etterlater en lett lyserød glød på huden.


Min hud føles uttørket og følsom etter sommeren, hva kan jeg gjøre?

Når temperaturen endelig stiger dykker ofte våre indre soldykkere opp. Ofte bruker man alt for lite SPF, og huden blir rød, irritert og uttørket. I så fall er det utrolig viktig at man ikke bruker alt for kraftfulle og aktive produkter, og i stedet legger fokus på å beroe og reparere huden. Her anbefaler vi Hydra Zen serien. Hydra Zen seriens navn sier i prinsipp hva du kan forvente for resultat - fuktighet og ro. Man får dessuten en veldig frisk glød, og man kan skreddersy hvilken type krem man vil ha. Det finnes tre forskjellige typer formler: Gel-creme, en standard creme, en med SPF, en rich creme til tørr hud og en til natten.

Shop produktene.

Filter
14 produkter
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)

476 kr504 kr595 krVeil. pris 

0
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Lancôme Advanced Genifique Serum

fra 600 krfra 780 krVeil. pris 

2
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)

416 kr424 kr520 krVeil. pris 

0
Lancôme Rénergie Multi Glow Day Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml)

416 kr424 kr520 krVeil. pris 

0
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)

416 kr424 kr520 krVeil. pris 

0
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream

740 kr756 kr925 krVeil. pris 

0
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer (15ml) Y
Lancôme Hydrazen BB Cream
2
Lancôme Hydrazen BB Cream

288 kr300 kr360 krVeil. pris 

0
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml) Y
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml)

336 kr399 kr420 krVeil. pris 

0
Lancôme Hydra Zen Neurocalm Eye Cream (15ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄