Lernberger Stafsing Oil Booster i gruppen Hårpleie / Styling / Hårolje hos Bangerhead.no (B029820)
Lernberger Stafsing Oil Booster

Lernberger Stafsing
Lernberger Stafsing Oil Booster

295 kr / 280 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B029820

Maksimalt fuktighetsgivende, glansgivende og reparerende hår og hodebunn olje som brukes både for styling og pleie. Oljen består av 6 nøye utvalgte oljer kjent for sine styrkende, beskyttende, beroligende og næringsgivende egenskaper, i en unik sammensetning. Den levererer fuktighet på dypet og gjenskaper hårets kraft og elastisitet samtidig som den er intensiv næringsgivende for hodebunn. En høy konsentrasjon av vårt unike LS supercomplex som er rik på vitaminer, mineraler, antioksidanter og nyttige fettsyrer er addert.

LS Supercomplex egenskaper: Stimulerende for hodebunn, energigivende, avgiftende, antibakteriell, skaper en jevn tekstur, anti-ageing, beskyttende, vitaliserende, fuktgivende, lukker hårfibrene, booster hudens elastisitet, mykgjørende.

  • Parabenfri
  • Silikonfri
  • Sex unik sammensatte oljer hvor 5 er økologiske
  • Rik på kraftfulle antioksidanter
  • LS Supercomplex

Anbefales for alle hårtyper i behov av ekstra pleie og omsorg. Bruk: Bruk som stylingprodukt i fuktig eller tørt hår, alternativt miks med din favoritt styling produkt for ekstra glans og pleie. Bland med valgfri hårkur for dypere effekt. Som hodebunnkur, masser inn og la den virke over natten. Forvask, masser inn et par dråper på lengdene i tørt og glansløst hår innen sjamponering. Appliser på de deler av kroppen som er i ekstra behov av fuktighet og pleie.

Duft: Neroli, Mandarin, Fersken, Orkidé, Rose, Kirsebær, Mandel, Jasmin, Tonkabønne, Vanilje, Sandeltre, Musk.

Produktserie:Lernberger Stafsing Styling
Størrelse:50ml
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Anbefalt tilbehør

flere produkter fra denne serien:

Sist vist