Editor's choice / Lettere sommermakeup

Lettere sommermakeup

Lettere makeup i sommer.

Strålende sol og 30 grader - da er det ikke så fristende med heavy makeup som ikke tåler varmen. Vi har samlet noen tips for deg som ønsker en lettere og mer naturlig makeup under sommermånedene. Sats på makeup med pleiende egenskaper og som klarer varmere temperaturer.


Enklere base.

Når det gjelder basen er et hett tips å satse på en farget dagkrem eller BB/CC-cream. Du får egenskaper du vanligvis finner i hudpleie, som fuktighet, samtidig som den inneholder lett farge som virker utjevnende. Et bra tips er By Terry CC Serum som er et glødgivende, lett farget serum som er perfekt som ensom base nå under sommeren.


Fargesterke leppar.

Du har kanskje lykkes med å få litt farge i ansiktet, og hva matcher vel bedre med det enn fargesterke lepper? Det er bra å tenke på at du også vil ha pleiende produkter til leppene, ettersom at de har en tendens til å bli tørre under sommeren. MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick gir leppene en sommerfresh nyanse med matt finish, samtidig som den tilfører fuktighet. En perfekt kombinasjon, med andre ord.


Holdbare vipper.

Noen liker å droppe mascara helt om sommeren, men for deg som kjenner deg helt naken uten så anbefaler vi å satse på en vannfast mascara som tåler både svette og noen dypp i havet. Sensai Mascara 38C er en mascara som er resistent mot vann, men som likevel enkelt kan vaskes bort med varmt vann om det er minst 38 grader.

Shoppe sommerlooken.

Filter
27 produkter
Sensai Mascara 38°C
Black
Y
SENSAI Mascara 38°C

219 kr

0
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick
Y
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick

200 kr

3