Editor's choice / Life Plankton

Life Plankton

Bring your skin back to life.

Hudpleie for deg som opplever at huden kjennes tørr og vil kvitte deg med urenheter. Biotherms hudpleieserie Life Plankton har fått nye medlemmer. Scroll ned og botanisere blant den nyeste hudpleien fra Biotherm.


Life Plankton Elixir.

Ansiktsserum redder deg med kombinert hudtype. Med et serum kan du nemlig tilføre fuktighet på dypet uten å tette porene. Vår nye serumfavoritt Life Plankton Elixir inneholder 5% av Biotherms signaturingrediens Life Plankton som gjenoppretter hudens elastisitet og reduserer også fine linjer.


Life Plankton Eye.

Life Plankton Eye minimerer synligheten av fine linjer og mørke poser rundt øynene. Perfekt for alle oss som ikke alltid får sine åtte timers søvn! Kremen har en næringsrik, men lett gelformel som virker herlig oppfriskende. Oppbevare kremen i kjøleskapet for en ekstra oppfriskende effekt.


Life Plankton Sheet Mask.

Yngre hud med glød og som er fuktighetsgivende, høres det intressant ut? Life Plankton Essence-In-Mask Sheet Mask er en engangsmaske i bomull som gjør nettopp det! Masken passer alle hudtyper og aldrer og er et perfekt valg for deg som leter etter en quick fix for tørr vinterhud.

Shoppe Life Plankton.

Filter
7 produkter