Løsningen staves K-Beauty

Koreansk hudpleie.

Fete ansiktskremer med solbeskyttelse og slurv med rengjøringen kan blant annet resultere i problemer med kviser under de varme sommermånedene. Vi har samlet noen produkter fra vår trendige koreanske hudpleiekategori som kan være redningen i sommer.

Akkurat nå får du også Aromatica Tea Tree 91 Anti-Blemish Calming Mask med på kjøpet når du kjøper et valgfritt produkt fra hele K-Beauty sortimentet!


Ansiktsrengjøring.

For å unngå aknehud er det veldig viktig å ha en god rengjøring som passer nettopp din hud. Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser passer fetere hudtyper og om man opplever problem med akne og kviser. Hemmeligheten er tea tree-oljen som løser opp talg og smuss, hvilket gjør at huden får en ordentlig dyprengjøring. Dessuten inneholder den aloe vera som beroliger huden. 


Ansiktstoner.

En ingrediens du skal lete etter om du har fet hud, er salicylsyre. Den er suveren når det kommer til å redusere talgproduksjonen. Du finner den blant annet i Benton Aloe BHA Skin Toner som også inneholder sneglesekret; en ingrediens som er superpopulær innen koreansk skjønnhet. Det har en rekke fordeler for huden, og blanh dem er at det motvirker nettopp akne. Det er en ansiktstoner som virker balanserende, fuktighetsgivende og lindrende.


Ansiktsmaske.

I blant er det både smidig og behagelig med en quick fix. Enter, ansiktsmaskenen. Cremorlab With Hazel Pore Control Mask er en sheetmask som minimerer synligheten av porer og balanserer talgproduksjonen, samtidig som den tar opp kampen mot akne. Høres det ut som det kan virke uttørkende? Ingen grunn til bekymring. Ansiktsmasken inneholder også en mengde mineraler som tilfører massevis med fuktighet til huden.

Shoppe tipsene.

Filter
2 produkter
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml) Y
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml)

280 kr 280 kr Veil. pris 

1
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask
1-pack
Y
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask

60 kr 60 kr Veil. pris 

1