Lumene Longwear Blur Foundation i gruppen Makeup / Base / Foundation hos Bangerhead.no (B009899r)
Lumene Longwear Blur Foundation
Lumene Longwear Blur Foundation
Flere varianter

Lumene
Lumene Longwear Blur Foundation

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B009899r

Holdbar foundation - jevn og feilfri hud hele dagen, bevares fin i opptil 16 timer*. Innovativ, kremete skum formula som gir huden en herlig, fløyelsmyk finish.

Produktet sin blur-effekt skapes av en ny silikonteknologi som gjør at huden ser ekstrem jevn ut, av proporsjonen av varme fargepigment i sammensetningen samt av lysreflekterende pigment. Alle disse sammens bygger en helhet som jevner ut hudtonen til en naturlig og perfekt farge.

Den innovative, fløyelsmyke og luftige konsistensen garanterer at det feilfrie sluttresultatet holder lenge. Den reduserer også små rynker og ujevnheter i huden. Molteekstrakt og SPF 15 pleier og beskytter. Uparfymert. Halvdekkende/halvmatt finish. 6 nye farger (0-5)/nye fargenavn. De nye fargene passer de fleste hudtoner og gir dem varm glød.

Bruksanvisning/makeuptips: Denne foundation er veldig drøy, så klapp forsiktig inn en liten mengde av gangen med fingerspissene. Begynn fra ansiktets midten og fortsett utover. Påfør ved behov flere lag på de områdene som krever mer dekning.

Størrelse:30ml
Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
LumeneMer fra Lumene
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist