Editor's choice / Magic tricks from By Terry

Magic tricks from By Terry

Works like magic!

Hva får du om du kombinerer vakker makeup med pleiende egenskaper? By Terry! Det virker som et trylletriks rett foran øynene, men vi har funnet ut av hemmeligheten. Hyaluronsyre. Mangel på dette molekylet leder til tidlig aldring, derfor presenterer vi noen produkter her som gjør at også du kan trylle bort disse tegnene.


Hyaluronic Sheer.

Det første trylletrikset: fyldige og vakre lepper! Hyaluronic Sheer Nude og Hyaluronic Sheer Rouge virker volumgivende, fuktighetsgivende, samt at det eliminerer synlige rynker og fine linjer. Kommer i mer "nakne" nyanser, samt i sterkere farger om det ønskes. Show-stopping lips helt enkelt!


Hyaluronic Hydra-Primer.

Fargeløs primer med mousse-konsistens. Hyaluronic Hydra-Primer er en riktig star performer. Utjevnende og mattende som tryller bort rynker og synlige linjer samtidig som du får en matt finish. Virker fuktighetsgivende og gjør at makeupen sitter som støpt resten av dagen. Et fantastisk triks!


Hyaluronic Hydra-Powder.

Visker bort fine linjer med Hyaluronic Hydra-Powder. Den store favoritten blant By Terry-favoritter. Skaper illusjonen av helt flawless hud. Går å påføre i hele ansiktet uten at den creasar rundt øyeområdet. Si abrakadabra og farvel til synlige rynker!

Shoppe Hyaluronic.

Filter
24 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

365 kr

0
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge
Y
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge

fra177 kr fra295 kr

0
By Terry Hyaluronic Sheer Nude
1 Bare Balm 2 Innocent Kiss 3 Nude Pulp 4 Sheer Glow 5 Flush Contour
Y
By Terry Hyaluronic Sheer Nude

295 kr

0
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 8 Hot Spot
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 8 Hot Spot

177 kr 295 kr

0
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 7 Bang Bang
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 7 Bang Bang

177 kr 295 kr

0