Magic tricks from By Terry

Works like magic!

Hva får du om du kombinerer vakker makeup med pleiende egenskaper? By Terry! Det virker som et trylletriks rett foran øynene, men vi har funnet ut av hemmeligheten. Hyaluronsyre. Mangel på dette molekylet leder til tidlig aldring, derfor presenterer vi noen produkter her som gjør at også du kan trylle bort disse tegnene.


Hyaluronic Sheer.

Det første trylletrikset: fyldige og vakre lepper! Hyaluronic Sheer Nude og Hyaluronic Sheer Rouge virker volumgivende, fuktighetsgivende, samt at det eliminerer synlige rynker og fine linjer. Kommer i mer "nakne" nyanser, samt i sterkere farger om det ønskes. Show-stopping lips helt enkelt!


Hyaluronic Hydra-Primer.

Fargeløs primer med mousse-konsistens. Hyaluronic Hydra-Primer er en riktig star performer. Utjevnende og mattende som tryller bort rynker og synlige linjer samtidig som du får en matt finish. Virker fuktighetsgivende og gjør at makeupen sitter som støpt resten av dagen. Et fantastisk triks!


Hyaluronic Hydra-Powder.

Visker bort fine linjer med Hyaluronic Hydra-Powder. Den store favoritten blant By Terry-favoritter. Skaper illusjonen av helt flawless hud. Går å påføre i hele ansiktet uten at den creasar rundt øyeområdet. Si abrakadabra og farvel til synlige rynker!

Shoppe Hyaluronic.

Filter
10 produkter
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge

295 kr Veil. pris 

0
By Terry Hyaluronic Sheer Nude 2 Innocent Kiss
By Terry Hyaluronic Sheer Nude
1 Bare Balm 2 Innocent Kiss 3 Nude Pulp 5 Flush Contour
By Terry Hyaluronic Sheer Nude

295 kr Veil. pris 

0
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 1 Nudissimo
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 15 Grand Cru
By Terry Hyaluronic Sheer Nude 5 Flush Contour
By Terry Hyaluronic Sheer Nude 3 Nude Pulp
By Terry Hyaluronic Sheer Nude 1 Bare Balm
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 2 Mango Tango