Makeup multitaskers

Makeup med flere funksjoner.

Har du, som oss, lagt merke til at Linda Hallberg Cosmetics tilbyr flere produkter som har flere ulike bruksområder? Vi setter pris på multitaskers. Vi har samlet noen favoritter fra merket. Hvilken er din favoritt?


Sett farge på lepper og kinn.

Den første multitaskeren vi må få lov til å presentere er Fantastick Multi-Use Lips. Og, det er ikke bare en multitasker i så måte at den forsyner dine lepper med både en vakker nyanse, fuktighet og SPF. Dette prisvinnende leppeproduktet er også utmerket å bruke som rouge. Da kan du helt enkelt applisere litt på kinnene, og forfine med fingrene for naturlig rosa kinn med glød.


Maksimer med gull.

Fortestter vi på samme tema så er vi nødt til å snakke om Interstellar Collision, samt alle egenskapene som gjemmer seg i dette produktet. Dette er ikke bare en flytende øyenskygge - den kan selvsagt også brukes på kinn, lepper, og faktisk også kroppen om du ønsker litt herlig glow. Appliser med børste eller fingrene, et lag eller flere. Denne vannfaste gullformelen vil ta din look til nye høyder.


En komplett makeup.

Selvsagt kan vi ikke snakke om Linda Hallberg Cosmetics uten å hylle deres paletter. Infinity Palette kommer med nyanser og formel som gjør at du stort sett kan få til en komplett makeup med bare en palette. Øyenskygge, rouge, highlighting, contouring, øyenbryn - you name it. Seneste lanseringen i denne kategorien, nemlig Infinity Glam Palette, vil vi definitivt få bruk for denne høsten. Her finner du nemlig en blanding av rosa, røde og brune nyanser, med ulik finishing.


Holder det på plass.

Etter all denne makeup så må vi selvsagt garantere at den holder seg like fin hele dagen. Said and done. Hos Linda Hallberg Cosmetics finner du nemlig settingsprayen H2Glow Face Mist. Og allerede nå har du helt sikker tenkt at denne er mye mer enn bare en settingspray. Spray på ansiktet om du føler at du trenger fuktighet og glød, eller bruk den som en primer. Praktisk, ikke sant? Du finner alle disse multitaskers nedenfor.

Shop produktene.

Filter
7 produkter
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips
Garnet Bullseye Ametrine Goldstone Pink Opal Cultured Extra Famous I Die Pop
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette

239 kr 299 kr Veil. pris 

0
Linda Hallberg Cosmetics Interstellar
Multichrome Supernova
Linda Hallberg Cosmetics Interstellar

279 kr 349 kr 349 kr Veil. pris 

0
New
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette

319 kr 399 kr Veil. pris 

0
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist

135 kr 169 kr Veil. pris 

0
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette

239 kr 299 kr Veil. pris 

0

💄 Black Week! 20% rabatt på nesten alt! 💄