Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal
EKO

Maria Åkerberg Maria Åkerberg Serum C (30ml)

289 kr
292 kr Veil. pris 
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

Serum C er et fuktighetsgivende, betennelsesdempende serum og en energiboost for sliten hud. Den passer alle hudtyper.

Serum C er et perfekt after-sun produkt; det er anti-inflammatorisk og forhindrer aldring av huden. Langvarig, regelmessig bruk har også en blekende effekt på brune flekker.

Serum C består til 10 % av et unikt stabilisert konsentrat av bitter appelsin fra Pomerantreet. Dette gir rikelig med vitamin C, som øker hudens glød og har en lett eksfolierende effekt. MERK! Sitrusallergikere kan være følsomme for Serum C.

Serum inneholder i tillegg til vitamin C vitamin A, B1, B2, B6, H, PP og aminosyrer, AHA (fruktsyrer) og polyfenoler.

Vitamin A stimulerer dannelsen av nytt kollagen. UVA ødelegger vitamin A, som derfor er spesielt viktig å tilsette etter soling. B6 regulerer fettproduksjonen og gjør at Serum C også passer for personer med fet hud og mild akne.

Polyfenoler er antioksidanter som ikke bare beskytter cellene, men som også forbedrer hudens mikrosirkulasjon og har en anti-inflammatorisk effekt.

Selvbevarende system.

Les merLes mindre
Konsistens: Serum
Volum: 30 ml
Informasjon
Bruk
Aqua Purificata/Water, Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Fruit Extract, Glycerin (Vegetable), Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Biosaccharide gum-2, Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.
Ingredienser
Artnr: B037178
Kategorier : Hudpleie > Vegansk hudpleie
Fra vårt Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produktet har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre kjøpte også
EKO
Maria Åkerberg
289 kr Veil. pris 292 kr
EKO
30 ml 125 ml
Maria Åkerberg
48 kr
EKO
30 ml 100 ml
Maria Åkerberg
48 kr
EKO
125 ml 250 ml
Maria Åkerberg
166 kr
EKO
Maria Åkerberg
289 kr Veil. pris 292 kr
EKO
15 ml 50 ml
Maria Åkerberg
85 kr
Steng