Matrix
Matrix Total Results BlondeCare Duo

298 kr / 169 kr
space
Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet s35370802

Matrix Total Results BlondeCare Shampoo (300ml)

Matrix Total Results Blonde Care Shampoo rengjør samtidig som den mykgjør og reder ut håret for en forsterket klar glans. Passer til alle typer av blondt hår - farget, bleket, stripet som naturlig blond.

Påføres i vått hår. Masser opp et skum. Skyll ut. Fortsett med Blonde Care Weightless Conditioner.

Total Results Blonde Care er løsningen for alle typer av blondt hår - farget, bleket, stripete som naturlig blondt hår. Defence 360° Technology med kamomille og panthenol er en skånsom formula som forlenger klare blonde nyanser, gir glans, forebygger slitasje og beskytter mot UV-stråler.

Matrix Total Results BlondeCare Conditioner (250ml)

Matrix Total Results Blonde Care Conditioner er en balsam som pleier intensivt uten å tynge ned håret. Passer til alle typer av blondt hår - farget, bleket, stripet som naturlig blond.

Påføres i vått hår etter vask med Blonde Care Shampoo. Masser inn og skyll ut. Fortsett med Blonde Care Flash Filler Sheer Mist for beste resultat.

Total Results Blonde Care er løsningen for alle typer av blondt hår - farget, bleket, stripet som naturlig blond. Defence 360° Technology med kamomille og panthenol er en skånsom formula som forlenger klare blonde nyanser, gir glans, forebygger slitasje og beskytter mot UV-stråler.

 

Størrelse:300+250ml
MatrixMer fra Matrix
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Mari (molaug.mari@gmail.com) 2014-07-03 @ 13:29:31

Kjøpte disse i store flasker (finner de ikke nå) men de er utrolig gode.passer for mitt tynne hår.Brukte den hos frisøren, så fant jeg den her.Elsker hvordan håret blir så utrolig lett, og får en helt fantastisk følelse av at man just har vært hos frisøren.Min absolutt Favoritt! Anbefales til de som har blondt tynt hår. :)

Flere omtaler

Mer til deg

Maria Nila Care Structure Repair Duo

350 kr 438 kr

0
Maria Nila Structure Repair Trio

461 kr 576 kr

0
Maria Nila Care Conditioner Pure Volume

fra209 kr

0
Maria Nila Care Pure Volume Duo

350 kr 438 kr

0

Sist vist

Matrix Total Results BlondeCare Duo

169 kr 298 kr

1

Handle nå - Betale i mars