Max Factor Miracletouch Foundation  i gruppen Makeup / Base / Foundation hos Bangerhead.no (B028403r)
Max Factor Miracletouch Foundation

Max Factor
Max Factor Miracletouch Foundation

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B028403r

Den perfekte looken! Max Factors mest innovative foundation kommer til å revolusjonere måten du legger din base på. Med sin unike lettvektsformula som går fra fast til flytende form ved påføringen, behøver du ikke lenger kombinere concealer, foundation og pudder. Istedet får du en perfekt base i en enkel applikasjon. Resultatet blir en perfekt, frisk og fantastisk glatt hud med glans.

Bruk
Appliker Miracle Touch Liquid Illusion Foundation med den medfølgende spesialdesignede svampen for å få et så perfekt resultat som mulig. Anvend gjerne kanten av svampen for å dekke mørke ringer og ujevnheter. Fullfør sesongens naturlige look med perfekt finish gjennom å applikere to lag Max Factor Masterpiece Max Mascara for å definiere og framheve øyenvippene dine. Pat McGrath sier: _x001A_Tradisjonelt applikerer man foundation ved å legge på flere lag. Først applikeres foundation og sparsomt med concealer på de områdene som trenger det. Siden fikseres det hele med et tynt lag av løspudder. Som du forstår så tar det tid å legge foundation, concealer og puder for å få en perfekt jevn look. Hva som trengs er et produkt som raskt og enkelt gir perfekt hud. Miracle Touch er det produktet: en innovativ og vektløs foundation som er enkel å applikere men som fortsatt gir perfekt resultat uten at man behøver legge lag på lag. Miracle Touch fungerer også som concealer når den applikeres med kanten av svampen på mørke ringer og ujevnheter.

Cyclopentasiloxane, Aqua, Tridecyl Neopentanoate, Titanium Dioxide, Mica, Butylene Glycol, Niacinamide, Talc, Acetyl Glucosamine, Silica, Candelilla Cera, Ozokerite, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Camellia Sinensis, Glycerin, Allantoin, Dimethicone/Methicone Copolymer, Zinc Oxide, Hydroxyapatite, Aluminum Hydroxide, Methicone, Disodium EDTA, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Benzyl Alcohol, Sodium Acetate, Propylparaben, Methylparaben, [+/- CI 77492, CI 77491, CI 77499]
Størrelse:5ml
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
Max FactorMer fra Max Factor
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

RMS Beauty 'Un' Cover-up Concealer

fra355 kr

1
EKO
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

fra299 kr fra395 kr

3
MAC Cosmetics Pro Longwear Foundation

325 kr

0
New
Lancome Teint Miracle Hydratant

455 kr

0
Shiseido Sun Liquid Foundation

fra350 kr

0
Max Factor Miracletouch Foundation

161 kr 169 kr

0
Maybelline Fit Me Matte & Poreless

94 kr 99 kr

0

Sist vist

Max Factor Miracletouch Foundation

161 kr 169 kr

0