Rask levering
Ingen toll
Fri frakt over 499kr
Million Dollar Tan Cabana Tan i gruppen Kroppspleie & spa / Sol & tan for kropp / Selvbruning for kropp hos Bangerhead.no (B012974)
Million Dollar Tan Cabana Tan

Million Dollar Tan
Million Dollar Tan Cabana Tan

309 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B012974

Cabana Tan er alt det du i flere år har drømt om at en selvbrunings produkt skal være! Det er Million Dollar Tan's berømte lekre bronzede farge i lotion form. Cabana Tan minner om en gradvis selvbruning lotion men med mye mer farge. Du kan påføre et tynt lag på huden for en lett naturlig glow, eller påføre et tykkere lag for en mørkere mer solbrun look. Den er lett påført og fargen varer i minst en uke. Det her produktet er veldig mangsidig, påfør et tynt lag to til tre ganger i uken eller et tykkere lag en gang i uken.

De bruker bare de beste ingrediensene slik at din fine farge holder helt til din hud naturlig eksfolieres. Når ditt ytre hudlag flasser av følger også din Million Dollar Tan med. Fra skillnad fra mange lavpris selvbrunings produkter gjør ikke Million Dollar Tan's selvbruning din hud flekkete etterpå. Din lekre brunfarge kommer å lysne og forsvinne gradvis på en naturlig måte.

Størrelse:236ml
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist

Million Dollar Tan Cabana Tan

309 kr

FRI FRAKT OVER 499KR / INGEN TOLL / RASK LEVERING