Mineralrik hudpleie

Mineralrik hudpleie.

Ungarsk hudpleietradisjon i kombinasjon med det siste innen anti-aging, der har du grunnlaget til suksesskonseptet Omorovicza. Det er en ny bekjentskap hos oss på Bangerhead, men det er nok et vennskap som kommer vare livet ut. Vi tipser om noen produkter her som kanskje skulle kunne bli noen nye favoritter i hudpleierutinen!


Queen of Hungary Mist.

Gi huden en "royal treatment"! Queen of Hungary Mist har blitt litt av en Omorovicza-favoritt. Oppfriskende og fuktighetsgivende, men elsket aller mest for sin foryngende effekt. Hemmeligheten? Den inneholder blant annet termisk vann fra Ungarn som er fullproppet med mineraler.Thermal Cleansing Balm.

Hva får du om du kombinerer naturlige ekstrakter, mineraler fra termisk vann fra ungarske kilder og en rekke ulike vitaminer? Thermal Cleansing Balm så klart! Prisvinnende ansiktsrengjøring og sminkefjerner som rengjør huden fra urenheter samtidig som den tilfører mineraler.Deep Cleansing Mask.

Fullproppet med herlige mineraler som kalsium, magnesium, sink og kopper, takket være... du tippet rett, ungarsk termisk mineralvann! Deep Cleansing Mask gir en jevn hudtone og virker mattende. Dyptrengjørende maske som etterlater huden oppfrisket og med mer glød.

Shoppe nyhetene.

Filter
1 produkter
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml)
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml)

928 kr 1160 kr Veil. pris 

0