Mizon Vitalemon Sparkling Powder (14-Pack)
Mizon Vitalemon Sparkling Powder (14pcs)

Mizon
Mizon Vitalemon Sparkling Powder (14pcs)

650 kr Veil. pris 
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Mizon
Mer fra Mizon
Om produktet Artnr: B023491
Mizons Vita Lemon Spakling Powder er en brusende ansiktsmaske som ikke er en «maske», men faktisk en splash mask som er en effektiv flytende maske for ansiktet som raskt renser huden fra giftstoffer og urenheter. Den består av to små poser som inneholder to ulike sorters pulver som du løser opp i en skål med romtemperert vann og senere blander til en mix. Askorbinsyre, sitronsyre og bikarbonat starter da å reagere med hverandre for å skape kullsyre og pulvermixen begynner å bruse. Disse vitamin- og antioksidantrike ingrediensene revitaliserer huden og gjør den fastere samtidig som kullsyrevannet rengjør på dypet og løser opp talg og smuss i porene. Sitronvann og tindved klarner opp hudtonen og tilfører antioksidanter for å gi glød. Olje fra sitronskall kontrollerer porenes produksjon av talg, mens panthenol, allantoin og aloe vera gir fuktighet og mykgjør.

En oppfriskende ansiktsmaske som du kan gjøre unna på bare et par minutter og likevel få en klarere og friskere hud med fin glød. 

Bruk alltid solfaktor på dagtid når du regelmessig bruker eksfolierende produkter.

Hudtype: Tørr
Størrelse: 12g
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. packet 1: citric acid, absorbic acid, citrus limon (lemon) fruit powder, carbonated water, glycolic acid, salix alba (willow) bark extract, rubus idaeus (raspberry) fruit extract. packet 2: sodium bicarbonate, gardenia yellow color, sodium myristoyl glutamate, citrus limon (lemon)fruit powder, carbonated water, trehalose, panthenol, allantoin, aloe barbadenis leaf extract.

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)

258 kr 326 kr Veil. pris 

0
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)

268 kr 387 kr Veil. pris 

0

Sist vist