Moisture Surge fra Clinique

Gjør deg klar for varmen.

Huden behøver fuktighet hele året, men under de varmere månedene kan det være en fordel å unngå rikere, drøyere kremer for å unngå at huden kjennes fet og blank. Sats i stedet på en fuktighetskrem med en lettere formula. Om du spør oss vil vi gjerne anbefale serien Moisture Surge fra Clinique. Vi forteller mer om denne hudpleieserien her og tipser om flere produkter som kan være ekstra bra når det går mot varmere tider.


Lett formula.

Så klart kan vi ikke diskutere Moisture Surge uten å nevne 72-hour auto-replenishing hydrator. Man kan lett si at det er det produktet som har satt Moisture Surge på kartet. Denne ansiktskremen med blant annet hyaluronsyre og aloe vera tilfører fuktighet, samt at den plumper huden, hvilket gir en glattere finish. Den har en svalende gelformula som er perfekt når det er varmere i luften. Man kjenner seg fresh og sval. 


Rask fuktighet.

Ytterligere et produkt som burde følge med i håndveskan under hele sommeren er en ansiktsmist. Face Spray Thirst Skin Relief ger raskt en svalende effekt og gir umiddelbart fuktighet til tørst hud som kjenner tørr på overflaten. Den inneholder også antioksidanter, hvilket gjør at huden beskyttes fra skader som er forårsaket av miljøforurensninger og andre ytre påkjenninger. 


Unngå tørre lepper.

Ettersom at huden på leppene er ekstra tynn og dermed enda mer sensitiv, behøver de ofte mer omsorg for å unngå tørrhet og flassende hud, ofte forårsaket av soleksponering. I tillegg til solbeskyttelse, så er det bra å komplettere med leppebalsam. Vi elsker Lip Hydro-Plump Treatment, som gjør leppene myke igjen. 

Oppdag Moisture Surge fra Clinique.

Filter
9 produkter
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)

316 kr 395 kr 395 kr Veil. pris 

0
Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator (50ml)
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25
Clinique Moisture surge intense (30ml)
Clinique Moisture surge intense (30ml)

176 kr 220 kr Veil. pris 

0
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (10ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)

288 kr 360 kr Veil. pris 

0