Must-haves fra Bobbi Brown

Våre favoritter fra Bobbi Brown.

Iblant (les: ganske ofte) vil man teste ALT fra et varemerke. Bobbi Brown er et bra eksempel. Her har du et skjønnhetsvaremerke som har lyktes å lansere favoritt etter favoritt. Vi forsøkte å gjøre vårt beste med å konsentrere disse favoritter til bare fem produkter. Disse kan du lese mer om nedenfor.


Vitamin Enriched Face Base.

En multitasker fra en annen verden. Her har du nemlig en kombinert gjenfukter og primer, for å garantere den beste finishen på din makeup. Rik formel, men som ikke oppleves klissete. Proppfull med vitaminer (vitamin-B, -C og -E) og sheasmør, som gjør at den er en skikkelig drøm for huden. Dessuten har den en herlig frisk duft.


Skin Foundation Stick.

Bobbi Brown vet virkelig hvordan du lykkes med en bra base. Varemerket har flere hyllede foundations. Er det noen vi synes bør få litt ekstra oppmerksomhet, så er det denne. Foundation på stick som leverer medium til full dekning, men tross denne høye dekningsgraden gir den fortsatt en naturlig finish.


Smokey Eye Mascara Black.

Fiks de perfekte vippene til din smokey eye-look. Hvordan? Med favorittmascaraen fra Bobbi Brown så klart. Her har du en mascara som gir dramatiske vipper, og med en langvarig formel. Ingen klumper, vannfast, og med en kullsort finish. I vår bok har denne mascaraen alt man kan ønske seg.


Long-Wear Cream Shadow Stick.

Man elsker raske og smidige makeup-løsninger, ikke sant? Denne favoritten fra Bobbi Brown gir dine øyelokk en fin nyanse med noen enkle stryk. Her har du øyenskygge i pennform, som du etter applisering kan blande ut med fingertuppene for et sømløst resultat. Dessuten kommer de i nyanser som passer til alt.


Corrector.

Nå er det nok med de mørke ringene under øynene. Opplever du at en concealer ikke rekker for å skjule disse? La oss presentere en ny løsning, nemlig denne corrector. Kremig formel som nøytraliserer mørkere nyanser rundt øynene. Etter at du har applisert denne kan du bruken en concealer akkurat som vanlig.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

264 kr329 krVeil. pris 

1
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

412 kr515 kr515 krVeil. pris 

1
Bobbi Brown Corrector
Bobbi Brown Corrector

231 kr289 krVeil. pris 

1
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black

244 kr305 kr300 krVeil. pris 

0
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

351 kr439 krVeil. pris 

1

💄 Black Week! 20% rabatt på nesten alt! 💄