Naturlig makeup

Naturligvis.

Å fikse naturlig makeup kan i blant være det vanskligste, ikke sant? Vi ønsker en base som er relativt dekkende, men som ikke syns. Vi vil ha litt farge på kinnene uten at det blir for åpenbart at det er makeup. Vi lengter etter definerte bryn, men unngår gjerne tynne strek à la år 2000 og går heller for den mer naturlige looken som heldigvis har tatt over i trendbildet. Vi har samlet noen gode tips for en naturlig makeuprutine fra Lancôme. 


En naturlig base.

Start med å påføre foundation. Vi anbefaler Skin feels good for naturlig dekning med glød. Skjul mørke ringar under øynene med Effacernes concealer. Produktet har en kremig konsistens og levererer langvarig, medium dekning. Avslutt med Long time no shine setting powder og du har en base som holder seg matt hele dagen.


Litt ekstra farge og glød.

Hva med å komplettere looken med fine rosekinn? Blush Subtil kommer i sju ulike nyanser som er tilpasset for å passe alle hudtoner. Du kan selvfølgelig også følge opp med makeup som gir litt glød, som f. eks. Custom glow drops. Påfør produktet slik som du påfører en highlighter eller bland den med foundation for å få et herlig glow i hele ansiktet.


Definerte bryn.

Videre er det tid for å rydde opp i brynene. Her anbefaler vi Brow define & fill, en brynpenn med brynbørste som garanterer definerte bryn. Følg opp med favorittmascaraen. Du har kanskje allerede testet populære Hypnose mascara? Avslutt med Fix it forget it setting spray og makeupen holder seg fresh under dagen.

Shoppe looken.

Filter
7 produkter
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Lancôme Hypnose Mascara

330 kr Veil. pris 

0
Lancôme Blush Subtil
Lancôme Blush Subtil

440 kr Veil. pris 

0
Lancôme Fix it Forget it Setting Spray
Lancôme Long Time No Shine Setting Powder
Translucent
Lancôme Brow Define & Fill Pencil
01 02 06 04 03
Lancôme Brow Define & Fill Pencil

fra250 kr Veil. pris 

0
Lancôme Skin Feels Good Foundation
Lancôme Skin Feels Good Foundation

fra345 kr Veil. pris 

0
Lancôme Effacernes Concealer
02 Beige Sable 03 Beige Ambre 04 Beige Rosé 05 Beige Caramel
Lancôme Effacernes Concealer

340 kr Veil. pris 

2