Nioxin Trialkit System 3 i gruppen Mann / Hårpleie for menn / Shampoo hos Bangerhead.no (B028551)

Nioxin
Nioxin Trialkit System 3

379 kr / 304 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B028551

System 3 er spesielt utformet for normalt til tynt, fint, kemisk behandlet hår. Den forsterker hårets struktur samtidig som den oppfrisker hodebunn og gir fuktighet og balanse til farget hår.

Nioxins unike hudpleiemetode gir både umiddelbare og langsiktige resultater. Som en løsning på problemet med tynnhårighet er 3-stegssystemet utformat for å rengjøre, optimere og behandle akkurat de faktorer som bidrar til din type tynnhårighet.

Nioxin Trialkit System 3 er et kit som inneholder: Nioxin System 3 Scalp Treatment Nioxin System 3 Scalp Revitaliser Nioxin System 3 Cleanser

 • Gir mindre håravfall forårsaket av at hårståene brekker
 • Gir et hår som ser tettere ut
 • Forsterkning av hårets struktur
 • Styrker hårets motstandskraft mot skader
 • Fjerner talg som tetter til hårsekkene i hodebunn
 • Samtlige Nioxin 3-Part System tilbyr individtilpassede løsninger basert på avansert hårpleie for behandling av tynnhårighet, inspirert av moderne hudpleie, i kombinasjon med 3 av de 6 patentsbeskyttende teknologiene.

  Nioxins unike hudpleiesmetode gir både umiddelbare og langsiktige resultater. Som en løsning på problemet med tynnhårighet er 3-stegssystemet utformet for å rengjøre, optimere og behandle akkurat de faktorer som bidrar til din type av tynnhårighet.

  Når man bruker Treatment eller Hair Booster kan en rødhet oppstå. Dette er helt normal og effekten er økt blodsirkulasjon for å gi hårsekken syre og næring.

  Produktserie:Nioxin System 3
  Størrelse:150+150+50ml
  NioxinMer fra Nioxin
  Bruksanvisning

  Ingredienser

  I Magazine (
  )

  Omtaler ()

  Skriv en vurdering
  Satu 2015-01-26 @ 14:00:41

  Jeg brukte å miste så masse hår,men etter jeg ble anbefalt dette har jeg ikke mistet noe hår, har nå brukt dette i ett år, og kommer aldri til å slutte å bruke det nå!

  Flere omtaler

  flere produkter fra denne serien:

  Sist vist

  Sale
  Nioxin Trialkit System 3

  304 kr 379 kr