Ny medlem i Advanced Night Repair-serien

Rescue & reset.

Advanced Night Repair er en elsket, herlig og fantastisk serie som nå har fått ytterligere et medlem, nemlig Advanced Night Repair Intense Reset. Med denne kan du gjenopprette balansen i huden. Du kommer definitivt til å få mer balansert hud etter å ha testet denne nyheten, det kan vi skrive under på. Du finner alt du trenger å vite om lanseringen her.


Why is it needed?

Huden påvirkes av både ytre og indre faktorer som har direkte effekt på hudhelsen. Stress, endringer i årstid og forurensninger er eksempel på omstendigheter som kan få huden i ubalanse. Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate gjenoppretter og lar huden kjenne seg fantastisk. Balansert hud har aldri vært enklere å oppnå.


How does it work?

Konsentratet virker for å motvirke irritasjon, tørrhet og gusten hud. Resultatet? Du får jevn og fin hud som stråler. Dessuten tilfører formelen huden med fuktighet i opptil 24 timer. Bruk den som en del av kveldsrutinen. Den skal påføres etter serum og kan brukes noen dagar i uken eller når huden kjennes litt ubalansert.

Oppdag Advanced Night Repair.

Filter
1 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate (20ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄