Nyheter fra Björn Axén

Nytt på hårpleiehyllen.

Vi er inne i en ny sesong, men de samme hårbehovene skal tilfredsstilles. Nå finnes det derimot nye innovasjoner å løse dem med. Björn Axen har lansert hårbørster ut ifra ulike bruksområder, samt at de har komplettert sortimentet av tørrshampoo med en ny og frisk duft. Fortsett å scrolle så kan du lese mer om lanseringene fra den svenske hårpleieeksperten.


Tørrshampoo.

Vi har gode nyheter til deg! Nyhetene fra Björn Axén innebærer nemlig en allerede elsket tørrshampoo, men med en ny og frisk duft. Tørrshampoo kan man nemlig aldri ha for mange av, ikke sant? Lanseringen betyr hår som oppleves friskt og med en duft av melon som forblir i håret. Den passer alle hårtyper, gir lett volum og har en vegansk formula. 


Børster.

Björn Axén lanserer også fire nye børster med høy kvalitet til en lavere pris. Det beste av to verdener om du spør oss. Du finner en utgreiingsbørste, en volumbørste, en fønbørste og en børste som er perfekt for vått hår. En børste for alle anledninger, altså! Du finner samtlige nyheter noen scroll ned.

Shoppe nyhetene.

Filter
5 produkter
Björn Axén Dry Shampoo
Green Apple 150ml Sweet Blossom 150ml Sunny Grapefruit 150ml Melon Mist 150ml
Björn Axén Dry Shampoo

99 kr Veil. pris 

1
Björn Axén Blowout Brush Volume & Curls
Björn Axén Wet Hair Brush Detangling & Blowout
Björn Axén Volume Brush Styling & Detangling
Björn Axén Detangling Brush For All Hairtypes