Nyheter fra Briogeo

Tips og triks.

Lange, friske lengder. Balansert og beroliget hårbunn. Sterkt og motståndskraftig. Briogeo fikser sunt hår og hårbunn på kort tid. Varemerket har flere populære hårpleieserier, og nå har de også lansert en mengde reisekit for hver serie. Du finner dem her. Vi vil også passe på å nevne ytterligere lanseringer som har blitt lagt til i sortimentet, og som vi virkelig synes fortjener oppmerksomhet. Utforsk alle nyhetene!


Nye favoritter.

Briogeo har flere nyheter å skilte med som allerede har rukket å bli produktene man behøvde for å endelig lykkes med drømmehåret. Volumizing Blow Dry Spray er et veldig bra eksempel. Sprayen gir ikke bare ekstra volum, men den absorberer også overflødig olje slik at du kan forlenge tiden mellom føningene. Også Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo forlenger tiden mellom vask, så du ikke behøver å slite på håret mer enn nødvendig. Trollhassel gjør at tørrshampoen også normaliserer talgproduksjonen i stedet for å bare gi en kortsiktig løsning. Kjenner du derimot at du opplever tørt hår, så kan vi tipse om Rosehip Argan & Coconut Oil Blend. Det er en hårolje som gir glans, fjerner frizz og som samtidig beskytter mot varme. Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème gir også varmebeskyttelse. Den brukes innen varmestyling for å unngå tørt og kruset hår.


Smidige reisekit.

Briogeo har altså ikke bare lansert helt nye produkter. De kommer nå med travel kits med produkter fra noen av de mest populære seriene. Nå kan du for eksempel handle shampoo, hårkur og en leave-in maske fra Don’t Despair, Repair. Det er serien som gjenoppretter tørt og skadet hår, slik at du får friskt og glansfullt hår igjen. Også Scalp Revival, som er hårpleieprodukter for en mer balansert hårbunn, finnes nå som et praktisk travel kit. Ønsker du derimot å oppnå mer volum, er det kitet fra Blossom & Bloom som blir den beste matchen for deg. Maltodextrin, ingefær og biotin som du finner i denne hårpleieserien, gjør håret fyldigere. Til slutt har selvfølgelig også den frizztemmende serien Farewell Frizz fått et kit. Det inneholder produkter som tilfører fuktighet og som i tillegg beskytter mot framtidig slitasje.

Shoppe produktene.

Filter
8 produkter
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit Y
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit

239 kr 259 kr 299 kr Veil. pris 

0
Briogeo Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo (50ml) Y
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit Y
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit

239 kr 255 kr 299 kr Veil. pris 

0
Briogeo Blossom & Bloom Volumizing Travel Kit Y
Briogeo Blossom & Bloom Volumizing Travel Kit

239 kr 299 kr 299 kr Veil. pris 

0
Briogeo Scalp Revival Travel Kit Y
Briogeo Scalp Revival Travel Kit

239 kr 259 kr 299 kr Veil. pris 

0
Briogeo Farewell Frizz Rosehip Argan & Coconut Oil Blend (30ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄