Nyheter fra Foreo

New in.

The cat is out of the bag. Ingen flere hemmeligheter - nå kan vi endelig fortelle de seneste nyhetene. FOREO har lansert Luna 3 og Serum Serum Serum. Det allerede elskede rengjøringsverktøyet har altså fått en oppdatering, i tillegg til at du nå får helt ny hudpleie i form av et oppstrammende serum. Du finner mer informasjon om de hypede nyhetene her.


Luna 3.

“The world’s most gentle facial cleansing brush.” Nyheten fra FOREO kommer med sterke claims. Til tross for en mer skånsom børste kan du fortsatt rekne med like effektiv rengjøring som forgjengeren. Den virker dessuten oppstrammende og foryngende. Den kommer i tre ulike varianter: en for normal hud, en for kombinasjonshud og en for sensitiv hud.


Serum serum serum.

Ansiktsserum times three. FOREO serum serum serum gjør at du får ut desto mer ut av rutinen med varemerkets silikonverktøy. Ansiktsserumet inneholder blant annet squalene og hyaluronsyre som blant annet tilfører både fuktighet og antioksidanter. Sistnevnte er som kjent bra for å beskytte mot frie radikaler slik at du slipper unna for tidlig aldret hud.

Shoppe nyhetene.

Filter
4 produkter
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin Y
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin

2195 kr 2195 kr Veil. pris 

0
FOREO LUNA 3 Combination Skin Y
FOREO LUNA 3 Combination Skin

2145 kr 2195 kr Veil. pris 

1
FOREO LUNA 3 Normal Skin Y
FOREO LUNA 3 Normal Skin

2195 kr 2195 kr Veil. pris 

0
FOREO Serum Serum Serum (30ml) Y
FOREO Serum Serum Serum (30ml)

556 kr 645 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄