Nyheter fra MAC Cosmetics

Beskyttende og velduftende nyheter.

MAC Cosmetics nyeste lansering er alt vi kunne ønske oss (and then some). Deres Prep+Prime Fix+ kommer nå med SPF, pluss at de også lanserer deres settingspray i herlig sommerlige dufter som er perfekt å ta med seg i håndbagasjen. Product launch done right! Vi forstår at du gjerne ønsker litt mer om disse fantastiske lanseringene. Derfor har vi samlet litt informasjon her - just for you!


Travelsize sommerdufter.

MAC Cosmetics sin umåtelig populære settingspray Prep+Prime Fix+ kommer nå i flasker på 30ml og med freshe dufter som passer for sommeren. Dette er en ansiktsmist som fikserer makeupen slik at den sitter der den skal - alltid. Nå kommer den altså i duft av pion, vannmelon, ananas, agurk og hvit té. Hvilken kommer til å bli din nye favoritt?


Ansiktsmist med solfaktor.

En lett og smidig SPF for ansiktet som også kan påføres etter makeup er ikke det enkleste å lete opp. Nå har vi funnet den! Prep+Prime Fix+ SPF30 kan brukes både under og over makeup og den inneholder til og med pudder som gjør at du slipper en blank finish som solfaktor ellers kan gi. En ansiktsmist som både beskytter huden fra UVA- og UVB, samtidig som den virker fuktighetsgivende.

Shoppe nyhetene fra MAC Cosmetics.

Filter
produkter

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄