Nyheter innenfor Pro-Collagen

Nytt fra Elemis.

Favorittserien til favorittmerket har lansert noen fremtidige favoritter. Hudpleieserien Pro Collagen fra Elemis har komt med noen nyheter. Og yes, vi snakker om disse nedenfor. Dessuten finner du nå, en større variant av en av deres mest populære produkter, i sortimentet. Kan du gjette hvilken? (Psst, svaret finner du noen scroll ned).


Pleiende rengjøring.

Ravsyre, melkesyre og ferulinsyre fungerer sammen for å løsne og ta bort døde hudceller, og samtidig gi huden fuktighet og mer glød. Akkurat det vi ønsker av en rengøring, og det er akkurat det Pro-Collagen Energising Marine Cleanser gjør. Denne gelrengjøring, proppet med mineraler, blir til et deilig skum etter kontakt med vann, og tar skånsomt bort makeup og smuss, uten å tørke ut din hud.


Skånsom peeling.

Det er ikke bare nyheten over som inneholder syrer, det gjør også Pro-Collagen Tri-Acid Peel. Her finner du en annen kombinasjon av syrer, som også er fuktgivende, men hvor fokuset er på å eksfoliere. Du får færre synlige linjer, og opplever en hud som er jevnere i hudtonen, og med naturlig glød. Appliser i ansiktet og i nakken, unngå øyne og lepper, og la virke i femten minutter før du skyller bort.


I større format.

Det er ikke bare helt nye produkter vi vil presentere, men også at merket nå kommer med en limitert utgave av deres storfavoritt Pro-Collagen Marine Cream. Denne anti-aging kremen kommer nå i en dobbelt så stor variant - 100ml, og dessuten med en rosa forpakning. Samme innehold, bare mer av det gode, helt enkelt. Du finner denne limiterte versjonen, og overnevnte nyheter nedenfor.

Shop nyhetene.

Filter
3 produkter
Elemis Kit: Pro-Collagen Marine Cream BCC (100ml) Y
Elemis Kit: Pro-Collagen Marine Cream BCC (100ml)

1436 kr 1795 kr 1795 kr Veil. pris 

0
Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (150ml) Y
Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (150ml)

476 kr 479 kr 595 kr Veil. pris 

0
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml) Y
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml)

772 kr 965 kr 965 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄