Editor's choice / Olaplex

Olaplex

Hårtreatment uten like.

Kanskje du har hørt om Olaplex tidligere, men vet du egentlig hva det er og hvordan det fungerer? Vi tenkte å bruke anledningen til å forklare hva det egentligen er som gjør Olaplex så unikt og så umåtelig populært. Oppdag Olaplex sin unike teknologi og klikk hjem hele rutinen - inklusive den nye superfavoritten Olaplex No.6 Bond Smoother. Håret ditt kommer til å takke deg!


Hva er Olaplex?

Har du snublet over dette begrepet, men vet ikke riktig hva det innebærer? Olaplex er et patentert molekyl som nå finnes i et flertall produkter. Blant annet Olaplex No.3 Hair Perfector, en hårbehandling som reparerer håret og som kan brukes både i salong eller mellom besøk.


Hvordan fungerer det?

Hemmeligheten bak suksessen er Olaplex sin evne til å sammankoble hårets svovelbindinger. Meaning? Håret får, som vi kjenner til, utstå en hel del slitasje. Vi farger og bleker, retter ut og føner. Olaplex virker for at håret skal gjenopprette styrke i hvert strå.


Nyhet!

Olaplex can do no wrong! Hver nyhet virker å bli suksess og nå finnes enda et nytt vidunderprodukt. Olaplex No.6 Bond Smoother er en leave-in krem som gjør at du kan si farvel til frizz og flygehår. Så klart har den pleiende egenskaper og virker reparerende og fuktighetsgivende. Du finner naturligvis denne saviour hos Bangerhead.

Shoppe Olaplex.

Filter
produkter
Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.