Oppdatere kveldsrutinen

Skjønnhetssøvn.

Ofte legger vi kanskje litt mer tid på morgonrutinen, mens kveldsrutinen får lide litt mer av at vi er trøtt og sliten og aller helst bare vil komme til sengs. Om du ikke er en nattugle, men ønsker en raskere rutine med like raske resultat, så må vi tipse om nyhetene fra OSKIA Skincare. Påføre produktene innen du legger deg og du våkner med uthvilt og sunn hud.


Liquid Mask.

En effektiv men skånsom peeling, takket være inneholdet av melkesyre som ikke bare eksfolierer, men også virker fuktighetsgivende. Påføre et par ganger i uken innen du legger deg, og du kommer til å forstå den sanne betydelsen bak begrepet "skjønnhetssøvn". Etter bruk kan du se en klar forbedring i både tekstur og glød.


Retinoid Sleep Serum.

Det er under natten huden repareres og gjenoppbygges, så hvorfor ikke booste prosessen med litt herlig hudpleie? Denne treatment inneholder høye nivåer av næringsstoffer og antioksidanter som gjør at du kan våkne opp til fastere og mer ungdommelig hud. Serumet kommer i to varianter avhengig av hvilken prosent retinoid du ønskar.

Oppdag nyhetene fra OSKIA Skincare.

Filter
3 produkter
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml)
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml)

599 kr 749 kr Veil. pris 

0
OSKIA Skincare Retinoid Sleep Serum Level 2 (30ml)
OSKIA Skincare Retinoid Sleep Serum Level 1 (30ml)