Optimal solbeskyttelse

Solbeskyttelse fra PRIORI.

Fine vår- og sommerdager betyr for mange lengre dager i solen. Naturligvis er det herlig å nyte solen når den først stikker frem, men glem bare ikke bort huden i det hele. Vi vil gjerne hjelpe til med noen enkle tips på optimal beskyttelse fra PRIORI.


Mer effektiv beskyttelse.

Soleksponering och god hudhelse har stort sett ikke fungert sammen. Men så kom solfaktoren og forandret hele hudpleierutinen. Solbeskyttelse har også etter hvert blitt mye bedre i form at at de er både sikrere og mer holdbare enn sine forgjengere, samt at de har en lettere tekstur som kjennes mye lettere på huden. Et strålende eksempel på dette er solbeskyttelsen fra PRIORI. Her får du to ulike med SPF45, en med en nøytral nyanse og en med en lett tint.


Solbeskyttelse med fire nivåer.

Visste du for eksempel at disse kommer med fire nivåer av beskyttelse? Blant annet så beskytter titandioksid og sinkoksid huden fra UVA- og UVB-stråling. De inneholder også et DNA-enzym som jobber for å etterligne hudens enzymer for å reparere eventuelle skader. Utover det så beskytter solfaktoren også huden fra skader som er årsaket av både infrarødt og blått lys. Som om ikke det var nok, så inneholder formelen også antioksidanter som gjør at huden også har beskyttelse mot frie radikaler.

Shoppe produktene.

Filter
2 produkter
PRIORI Tetra Fx251 SPF 45 Color Guide (50ml)
PRIORI Tetra Fx250 SPF 45 Universal (50ml)