Optimer hudfornyelsen under natten med dette serumet fra Omorovicza

Ta vare på skjønnhetssøvnen med et nattserum.

Visste du at huden har helt andre behov på natten, enn den har på dagen? Hver celle i din kropp har sin egen biologiske klokke, noe som betyr at de fungerer på ulikt ved ulike tidspunkter på døgnet. På natten begynner huden å reparere seg selv samtidig som produksjonen av kollagen og elastin øker, proteiner som påvirker hudens aldring. Men hvorfor bare sove når du kan drømme? Optimer hudens fornyelse under natten med nattserumet Midnight Renewal fra Omorovicza.


Serumet som jobber natt.

Nye Midnight Renewal er et kraftig anti-age-nattserum utviklet for å sette igang hudens reparasjon under natten samt tillføre næring. Den veganske formelen hjelper med å besyktte mot tidlig hudaldring og hudskader. På natten dempes talgproduksjonen og hudens barriere blir mer gjennomtrengelig, noe som betyr at aktive ingredienser kan tas opp enklere. Ved å tillføre fuktighet minskes dessuten væsketapet som skjer når du sover.


Boost cellefornyelsen.

På ingredienslisten finner vi retinal, en form av vitamin-A som øker hudens cellefornyelse, noe som fører til at rynker og linjer blir mindre fremtredende. Mikroalger gjenoppretter den naturlige døgnsrytmen og beskytter mot skadelige effekter av dagens stress mens havrelipider, i kombinasjon med Omoroviczas signaturingrediens, jobber for å gjenopprette hudens barriere og gi en fyldigere og mykere hud.


Foryngende kveldsrutine.

Bruk Midnight Renewal hver kveld, og på morgenen vil din hud føles strålende! Nattserumet er utformet for å passe alle hudtyper, men om du har følsom hud så kan en lett rødhet oppstå. Om dette skjer, anbefaler vi å bruke produktet en til to ganger i uken for å bygge opp en toleranse.

Tips! Få ut det meste av Midnight Renewal ved å bruke den sammen med eksisterende natthelter som Omorovicza Rejuvenating Night Cream.

Shop produktene.

Filter
produkter
Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄