Øyeserum fra Verso

Har du et øye for bra hudpleie?

I så fall kan du ikke ha gått glipp av Verso og deres anti-aging produkter. Huden rundt øynene er litt tynnere og mer følsom enn de øvrige områdene i ansiktet. Derfor kan det være litt vanskelig å finne hudpleie som er effektiv, men fortsatt skånsom nok for dette området. Litt vanskelig var det, før Verso lanserte Super Eye Serum. For nå er dilemmaet løst. Vi forteller mer nedenfor.


Mye mer skånsom.

La oss raskt forklare retinol 8, som du finner i dette øyeserumet. For, er du kjent me retinol fra før av så har du nok fått høre at dette vitamin-A skal brukes med forsiktighet, og helst ikke i området rundt øynene. Men, det er her Verso og deres retinol 8 kommer inn i bildet og gjør det hele mulig. Dette er nemlig en mye mer skånsom variant av det vanlige retinolet, som gjør at den er helt utmerket å bruke som øyeserum. Dette retinol kan du dessuten også bruke dagtid.


Mye mer effektiv.

Retinol 8 er mye mer effektiv enn vanlig retinol - åtte ganger så effektiv faktisk. Retinol 8 can do no wrong? Ikke så merkelig at dette serumet er så bra på å trylle bort fine linjer, rynker og pigmenteringer rundt øynene. En miks av peptider i dette serumet gjør at du slipper poser og mørke ringer under øynene. Likt mange av produktene fra Verso så finner du også gurkemeie i denne - en ingrediens fullstappet med antioksidanter som beskytter mot frie radikaler.

Shop produktet.

Filter
1 produkter
Verso Super Eye Serum (30ml) Y
Verso Super Eye Serum (30ml)

750 kr 750 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄