Paco Rabanne Kit i gruppen Parfyme / Menn / Deodorant  hos Bangerhead.no (S001871)
Paco Rabanne Kit
Pakken inneholder

Paco Rabanne
Paco Rabanne Kit

830 kr / 599 kr
space
Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: S001871
Paco Rabanne 1Million Deodorant stick
Million av Paco Rabanne er en frisk og sensuell blanding av noter som inkluderer grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og amber. ”In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”. Denne deodorantens lette og skånsomme formula gjør din hud fresh og velduftende. En kombinasjon av fresh og effektiv beskyttelse hele dagen. Familje: Frisk, Krydret. Toppnote: Blodmandarin, Mynte. Hjertenote: Rose, Kanel. Basenote: Amber, Lyst lær.

Paco Rabanne 1Million Eau de Toilette Spray (50ml)
Million av Paco Rabanne er en frisk og sensuell blanding av noter som inkluderer grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og amber. ”In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”. Flasken er skapt i formen av en gullbar, hvilket representerer makt, rikdom og luksus. Spesielt egnet for bruk på kvelden. Familje: Frisk, Krydret. Toppnote: Blodmandarin, Mynte. Hjertenote: Rose, Kanel. Basenote: Amber, Lyst lær.
Parfyme:Eau de Toilette
Størrelse:75+50ml
Paco RabanneMer fra Paco Rabanne
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Bente Hagen 2014-09-21 @ 12:20:35

Min bestevenn bruker alltid deoen i serien, må bare få lov å si, den er fantastisk frisk og litt flørtende... Så kjenner jeg på deoen på badet, snart tom, forståelig, jeg tror den vil følge ham i mange år fremover, jeg ville anbefale den til svært mange menn, er man også usikker i valget, er Million av Paco Rabanne en sikker vinner, kler flere ulike personlighetstyper! Med den flotte kampanjeprisen tror jeg nok jeg ville går for hele kitet!

Ali Daud 2013-12-17 @ 13:59:15

veldig bra tilbud

Flere omtaler

Sist vist

Paco Rabanne Kit

599 kr 830 kr

2