Parfymer til høsten

Parfymer for høsten.

Er din parfymegarderobe klar for høstens noter? Om ikke, så har vi noen produkttips for deg. Vi presenterer noen storfavoritter og noen relativt nye parfymer på parfymehyllene. Hvordan duftsetter du høsten?


Gucci.

En eviggrønn blomsterhage. Gucci Bloom Profumo di Fiori levererer en twist på Gucci Bloom, ettersom du i denne lanseringen finner både tuberose og jasmin, noe som resulterer i en duft av frisk grønne områder, kombinert med mer fyldige blomster. Du opplever også en varmere tone takket være både ylang ylang og sandeltre, som utgjør parfymens base.


Acqua di Parma.

Her kommer en ytterligere parfyme med noter inspirert av naturen. Eller, denne parfymen er ikke bare inspirert av naturen, men den kommer fra naturen. 99% av inneholdet er nemlig av naturlig opprinnelse. Parfymen åpner med bergamott, grapefrukt, sitron og pepper, for å så presentere dens hjerte; lavendel. Acqua di Parma Colonia Futura avsluttes med vetiver for en treaktig og jordnær touch.


Zarkoperfume.

I denne parfymen fra Zarkoperfume har du noen liknende toppnoter som over. I Zarkoperfume The Lawyer finner du nemlig også bergamott og sitron, fullbrakt med mandarin. Men der slutter likhetene. Etter det følger nemlig noter av krydder, mørk sjokolade og hvit orkidé, for å avslutnigsvis presentere en mer rik akkord. En virkelig unik unisex-parfyme.


Tom Ford.

Vi klarer ikke å få nok av denne parfymen fra Tom Ford, og det klarer ikke parfymefantaster rundt omkring i verden heller da dette er et av merkets mest populære parfymer. Ikke så merkelig egentlig - Tom Ford Black Orchid leverer en sensuell duft med, ikke helt overraskende noter av svart orkidé. Krydret, varm, fyldig og luksuriøs parfyme som føles både innovativ og klassisk.

Shop parfymene.

Filter
7 produkter
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Tom Ford Black Orchid EdP

fra561 kr Veil. pris 

1
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml)
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml)

825 kr 1099 kr 1099 kr Veil. pris 

0
New
Tom Ford Black Orchid Parfum
100ml 50ml
Tom Ford Black Orchid Parfum

fra1329 kr fra1329 kr Veil. pris 

0
Gucci Bloom Profumo EdP
100ml 50ml 30ml
Gucci Bloom Profumo EdP

fra539 kr fra719 kr fra719 kr Veil. pris 

0
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Stick
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Stick

399 kr 399 kr Veil. pris 

0
New
Acqua di Parma Colonia Futura EdC
50ml 100ml 20ml
Acqua di Parma Colonia Futura EdC

fra629 kr fra629 kr Veil. pris 

0
New
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Spray (150ml)
Acqua di Parma Colonia Futura Deo Spray (150ml)

419 kr 419 kr Veil. pris 

0
New

💄 Hey Beauty Lover! Denne uken har vi 25-30% rabatt på nesten alt! 💄