Peptide 21 fra Peter Thomas Roth

“There is strength in numbers”

Det beviser i alle fall disse nyhetene fra Peter Thomas Roth. De inneholder nemlig 21 peptider, derav navnet Peptide 21. Denne nye serien hudpleie jobber for å effektivt behandle ansikt og hals og levere hud med mindre synlige rynker, bedre elastisitet og med mer glød. Nyhetene inneholder en eksfoliering, et serum og en fuktighetsgiver. Vi forteller mer om anti-aging nyhetene.


Forberedende eksfoliering.

Synlige porer, ujevn hudtone og tekstur, fine linjer og rynker. Med nyheten Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads kan du behandle samtlige av de nevnte hudproblemene. Aminosyrene i produktene jobber for å eksfoliere huden for mer glød og for å preppe den for etterkommende hudpleie. Dessuten kan du se aminosyre litt som en byggesten for peptider. Derfor må vi anbefale å følge opp nyheten med ytterligere nyheter.


Fullproppet med peptider.

I den nye serien finnes også et nytt serum og en fuktighetskrem, med 21 peptider og neuropeptider i respektive produkt. Hvorfor er det egentlig så bra? Peptider er kort sagt små proteiner som finnes i huden som agerer som kommunikatører hudceller imellom for å fortelle hvordan de skal agere for å beholde den beste hudkvaliteten. I de to nyhetene finner du peptider som virker anti-aging, serumet jobber for å redusere synlige rynker og fuktighetskremen gjør huden fastere og med spenst.

Oppdag nyhetene.

Filter
3 produkter
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (100ml) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml)

1196 kr 1300 kr 1495 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄