Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads

Peter Thomas Roth
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle® Peel Pads

765 kr / 726 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B004023

Mild, men effektiv daglig peeling. Et PTR 20 % eget komplex av alfa-, beta-, gamma-exfolierer (glykol-, melk- og linolsyre) og alfa-, beta-, gamma-aminosyrer (arginin, alanin og GABA) som er byggsteinene i peptider. Dette i kombinasjon med kraftfulle vekstekstrakt og antioxidanter tar fram en vakker, klar hud med glød. Denne peelingpaden er utformet for å fungere på egen hånd eller for å forberede huden for Un-Wrinkle?: formelen inneholder tryllhassel, som tar bort overskuddsfett, noe som gir maksimal absorbering av de behandlende produktene.

Disse peelingpadsene er bekveme og enkle å bruke og hjelper til å minimere porene, gjør huden klarere og minsker forekomsten av fine linjer, rynker og ujevn hudtone. Gjør huden myk, glatt og fast og gir den ny vitalitet.

Disse unike parfymfrie, alkoholfrie peelingpads er også fulle av fuktgivende egenskaper som gir celleregulering og lekning av hudbarriaren samtidig som huden exfolieres.

Bruk daglig på ren hud, morgen og/eller kveld. Påfør forsiktig på ansikt, hals, dekolletage og oversiden av hendene (la sitte i cirka 1 minutt eller opp til 3 minutter). Skyll grundig med vann for å nøtralisere peelingen og klapp tørt. En lett stikkende følelse etter påførelse er normalt.

Hudtype:Moden
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle® Peel Pads

726 kr 765 kr

0