Pleiende base fra Clinique

Foundations fra Clinique.

Den beste makeupen er den som ikke bare dekker, men som også pleier, ikke sant? Kombinasjonen hudpleie og makeup blir mer og mer vanlig. Clinique og deres Even Better foundations passer rett inn i denne kategorien. Det er makeup som gir en jevn hudtone, men som besitter en rekke andre egenskaper utover det. Under har vi samlet de tre foundation du kan finne i serien.Even Better Glow.

C-vitamin er en fantastisk ingrediens å ha i hudpleien. Den gir jevnere hudtone og virker reparerende. Du finner den blant annet i Even Better Glow. Det er en foundation som også tilfører fuktighet til huden og beskytter mot soleksponering, takket være SPF15.


Even Better Refresh.

Fulldekkende foundation som ikke tørker ut huden. Produktet har fuktighetsgivende egenskaper i form av hyaluronsyre, som er selve nøkkelen til fuktighet. Det binder vann i huden og gjør at den oppleves mer plump og jevn.


Even Better Makeup

Even Better Makeup er riktige bestselgere blant foundation fra Clinique - og vi forstår hvorfor. Den har naturlig finish med medium dekning. Even Better Makeup holder seg fin hele dagen med hele 24 timers dekning. Akkurat som resterende produkter fra Clinique så er de fri fra parabener, ftalater og parfyme.

Finn din Clinique-foundation.

Filter
3 produkter
Clinique Even Better Makeup SPF15
Y
Clinique Even Better Makeup SPF15

255 kr 293 kr 340 kr Veil. pris 

0
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15
WN 48 Oat
Y
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

255 kr 286 kr 340 kr Veil. pris 

0
Clinique Even Better Refresh Hydrating And Repairing Makeup
Cn 10 Alabaster Wn 12 Meringue Cn 28 Ivory Cn 40 Cream Chamois Wn 48 Oat Cn 52 Neutral Cn 58 Honey Cn 70 Vanilla Wn 76 Toasted Wheat Wn 114Golden 35 CN 90 Sand
Y
Clinique Even Better Refresh Hydrating And Repairing Makeup

fra 278 kr fra 323 kr fra 370 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄