Pre-tanning tips

Prep med Rituals.

Når det kommer til en holdbar, jevn og naturlig tan er forberedelser nøkkelen, spesielt om den solbrune fargen kommer av litt alternative metoder (les: selvbruningsprodukter). Vi har samlet noen tips for hvordan du får en naturlig fake tan som bare skriker "nettopp kommet hjem etter to uker i Marbella".


Step #1.

For en jevn tan må man først fjerne døde hudceller og smuss, et problem du enklest løser med en body scrub. Da er det bra at Rituals har mange eksfolierende body scrubs å tilby, gjerne i din favoritt-serie. Du kan med fordel bruke en skrubbehandske så du er helt sikker på at du ikke etterlater noen døde hudceller som vil ødelegge for selvbruningen. Bruk en mild peeling om du skal bruke det i ansiktet. 


Step #2.

Etter skrubb kan huden kjennes litt ekstra tørr, så pass på å tilføre fuktighet! Det er spesielt viktig på grunn av at tørre partier vil ta til seg mer av selvbruningsproduktet og gjør at du dermed får en ujevn farge med mørkere partier. Visse deler av kroppen behøver litt mer omsorg når det gjelder dette problemet, for eksempel knær og albuer. Påføre en fuktighetsgivende body lotion (vi slår et slag for Rituals body cream) og en jevn brunfarge er nå ikke langt unna! 

Step #3.

En bra fake tan går ikke å stresse frem. Planlegg en dag i kalenderen hvor du vet at kvelden kan brukes hjemme. Start med påføringen av selvbrunings-produktet på føtter og ben, og arbeid deg oppover. Avslutt med hendene. La produktet tørke en times tid før du hopper i dusjen for å skylle bort eventuelt overflødig produkt, og så er du klar! Det har aldri vært enklere å oppnå jevn og fin selvbruning. 

Shoppe produktene.

Filter
8 produkter
Rituals The Ritual Of Sakura Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual Of Happy Buddha Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Hammam Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Happy Buddha Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual Of Hammam Body Cream (220ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄