Rengjøring fra Löwengrip

Tid for rengjøring.

Det første steget, hver morgen og kveld i din hudpleierutine, bør være rengjøring. Bra rengjøring er mer enn bare å fjerne makeup og urenheter. Vi har noen herlige produkter fra Löwengrip å tipse om, som alle er eksempel på hvordan en bra rengjøring faktisk skal fungere.

Du får dessuten en Clean & Calm Facial Cleanser (15ml) når du kjøper et valgfritt produkt fra Löwengrip. Ganske bra deal, ikke sant? Kampanjen gjelder så langt lageret rekker.


Clean & Calm.

Vi starter sterkt med en absolutt favoritt fra Löwengrip når det gjelder rengjøring, nemlig Clean & Calm Facial Cleanser. Det er en dptrengjørende cleanser som fjerner både smuss og makeup fra hele ansiktet. Dessuten etterlater den huden myk og med masse fuktighet. Rengjøringen har en herlig duft av musk og sedertre.


Instant Glow.

Vil du ha en rengjøring som ikke bare fjerner makeup og urenheter, men som også etterlater huden med vakker glød? Da burde Instant Glow Cleansing Foam være perfekt for deg. Hvordan fungerer den? Den forbedrer sirkulasjonen i huden, hvilket gjør at den får tilbake sin naturlige glød. Det er en dyptrengjørende skumrengjøring som også fungerer utmerket for deg med mer sensitiv hud.


Cell Renewal.

Löwengrip Advanced Skin Care er serien for deg som ønsker anti-age egenskaper i hudpleien. Cell Renewal Facial Cleanser minimerer synligheten av rynke, gir glød og en jevnere hudtone. Rengjøringen inneholder blant annet BHA som eksfolierer og rengjør på dypet. Perfekt om du har hyperpigmentering, urenheter, porer og rynker som du vil bli kvitt. 

Shoppe rengjøring fra Löwengrip.

Filter
3 produkter
Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser
75ml 150ml
Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser

fra135 kr fra169 kr Veil. pris 

0
Löwengrip Instant Glow Cleansing Foam (150ml)
Löwengrip Instant Glow Cleansing Foam (150ml)

220 kr 275 kr Veil. pris 

0