Rengjøring fra Verso

Rengjøring fra Verso.

Hudpleierutinens første, og kanskje viktigste steg, er rengjøring. Hos Verso finner du noen ulike rengjøringer som er utviklet for ulike hudtyper og ulik behov. Vi forteller mer om disse nedenfor.


Micellar Water.

Om du leter etter rask rengjøring som fortsatt er skånsom, så er micellarvann din venn. Denne rengjøringen fra Verso er effektiv, og tar bort både skitt og sminke, samtidig som den virker gjenfuktende. Miceller fungerer som magneter som drar til seg skitt - derfor er det nok med noen få sveip, før ansiktet er rent. Dessuten kommer denne med en rekke pleiende egenskaper, takket være niacinmid og gurkemeie.


Foaming Cleanser.

Foredrar du i stedet en rengjøring i form av en foam, så skal du selvsagt teste denne. I dette rengjøringsskummet finner du fuktighetsenzymer som effektivt løser opp skitt; sheasmør som virker mykgjørende, og vitamin-E som beskytter huden fra ytre faktorer. Du pumper opp litt produkt i hånden, adderer litt vann, som du så jobber opp til et herlig skum. Som rengjøringen ovenfor, kan du også bruke dette produktet daglig.


Enzyme Peel.

Men i blant opplever du kanskje at din hud krever mer av din rengjøring - en mer dypgående behandling. Inn kommer denne eksfolierende gel. Bruk denne etter en av rengjøringene over, noen ganger i uken, så får du med hjelp av AHA og PHA, en hud med forbedret spenstighet og mer glød. Perfekt åbruke om du opplever en blandet eller fet hud, og vil motvirke tilstoppede porer. Appliser på rengjort hud og la virke noen minutter før du vasker bort.


Acne Deep Cleanse.

Men Versos sortiment, når det gjelder rengjøring, slutter ikke der. De har også rengjøring spesielt utviklet for hud utsatt for akne. Hemligheten i dette produktet er salicylsyre som varsomt løser opp fett og annen skitt som ellers kan tette igjen porer. Den går dypt ned i porene og virker for å forhindre huden fra å utvilkle akne. Du finner også nicinamid i denne rengjøringen som blant annet reduserer produksjonen av talg.

Shop rengjøring fra Verso.

Filter
4 produkter
Verso Micellar Water (200ml) Y
Verso Micellar Water (200ml)

349 kr 355 kr Veil. pris 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml) Y
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

409 kr 418 kr Veil. pris 

0
Verso Enzyme Peel (50ml) Y
Verso Enzyme Peel (50ml)

715 kr 732 kr Veil. pris 

1
Verso Foaming Cleanser (90ml) Y
Verso Foaming Cleanser (90ml)

349 kr 355 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄