Rengjøringsrutine basert på roser

Rengjøringsrutine signert By Terry.

Roser er røde og... tydeligvis også bra for din hud. Vi har aldri påstått at vi er dyktige diktere. I stedet har vi forsøkt å fokusere på å legge alle våre våkne timer på å finne og løfte opp skikkelig bra skjønnhetsprodukter. Som denne rengjøringsrutinn fra By Terry. Den populære serien Baume de Rose kan nå skryte av de nye produktene nedenfor. Produkter som inneholder både nyponfrøolje, rosevann og ekstrakt fra roser. Vi forteller mer om denne nye trioen fra merket.

Og når vi først snakker om Baume de Rose så vil vi også gi seriens masker en shout out! Perfekt å komplettere rutinen nedenfor med. Her finner du Hydrating Mask som en gjenfuktende sheet mask, og Glowing Mask med en herlig gelformel.


Steg 1: Sminkefjerner.

Denne, to-fases rengjøringen fra By Terry, tar bort den mest utholdende sminken. Long-wear eller water-proof spiller ingen rolle. Alt forsvinner med Baume de Rose Bi-Phase Makeup Remover. Rist flasken før bruk, slik at de ulike fasene, dvs den oljebaserte og den vannbaserte, blandes. Opplev så magien, når din sminke forsvinner på et blunk.


Steg 2: Micellarvann.

Denne rengjøringsrutinen fortsetter så med et micellarvann og det er ikke hvilken som helst, men Baume de Rose Micellar Water. Denne rengjør din hud samtidig som den gjenfukter. Aplliser helt enkelt litt micellarvann på en bomullspads og sveip over ansiktet. Du får en ren hud og den blir fyldigere. Fuktnivåene i huden blir boosted med hele 80%.


Steg 3: Toner.

Siste steget her er å plukke frem din toner. I dette tilfellet tenker vi selvsagt på Baume de Rose Beauty Toner for å gjøre denne rengjøringsrutinen komplett. En skikkelig rosebukett av en toner dessuten. I denne finner du nemlig roseblad, duften av damascener-rose, nypefrøolje, og ekstrakt fra rose. Huden føles mykere, friskere og med mer glød. Perfekt, også under kvelden da duften har en avslappende effekt.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Beauty Toner (200ml)

450 kr 450 kr Veil. pris 

0
By Terry Baume De Rose Micellar Water (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Micellar Water (200ml)

312 kr 390 kr Veil. pris 

0
By Terry Baume De Rose Bi-Phase Make-Up Remover (200ml) Y
By Terry Baume De Rose Glowing Mask Y
By Terry Baume De Rose Glowing Mask

550 kr 550 kr Veil. pris 

0
By Terry Baume De Rose Hydrating Sheet Mask Y
By Terry Baume De Rose Hydrating Sheet Mask

150 kr 150 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄