Reset fra L'Occitane

Den perfekte duoen for natten.

Vet du hva som skjer en gang i minuttet rundt i verden? Noen kjøper Immortelle Overnight Reset. Det er ingen dårlig statistikk, og det sier litt om hvor populært dette serumet faktisk er. Nyheten Reset Eye Serum vil kanskje oppnå samme fine tall. Det skulle i alle fall ikke overraske oss. Vi forteller mer om hvorfor disse produktene bør være en selvsagt del av kveldsrutinen.


Ansiktsserum.

Dette er serumet som gjorde at vi kunne spole tilbake tiden og motarbeide alt det huden utsettes for i løpet av en dag. Immortelle Overnight Reset skal påføres på kvelden og virke under natten når cellefornyelsen er som mest aktiv. Serumet jobber for at du skal våkne til hud med mer glød og med mindre synlige rynker og linjer.


Øyenserum.

Nå kan du altså oppnå samme resultat selv for området rundt øynene. Reset Eye Serum garanterer at huden får den skjønnhetssøvnen den behøver. Denne nyheten inneholder, til forskjell fra serumet, et botanisk kompleks, samt koffein som gjør at huden oppleves piggere, uten synlige poser eller ringer under øynene. Du kommer se mer uthvilt ut allerede etter første bruk.

Shoppe Reset fra L’Occitane.

Filter
2 produkter
L'Occitane Reset Eye Serum (15ml) Y
L'Occitane Reset Eye Serum (15ml)

560 kr 560 kr Veil. pris 

0
L'Occitane Immortelle Overnight Reset (30ml) Y
L'Occitane Immortelle Overnight Reset (30ml)

599 kr 625 kr Veil. pris 

1

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄