Romantisk vårlook med Lancôme

Si bonjour til våren.

Solen glimrer kanskje fortsatt med sitt fravær, men vi har tankene inn i våren allerede nå. Akkurat nå lengter vi etter lyse pasteller og romantikk i ekte parisisk ånd. Lancômes nye vårlook tar oss til Café Bônheur og byr på herlige, skimrende nyanser som lyser opp selv de grå dagene i mars. Vi har hentet frem tre enkle knep til en rask vårlook. Se våre tips og shoppe Lancômes vårlook nå.It’s in your yeux.

Ingen har vel misset at rosa i alle dens nyanser er den heteste fargen til våren. Lancôme kan (som vanlig) trendene og har laget skygger med utrolig fine rosa nyanser som får øynene til å poppe. Skyggene har en herlig myk konsistens og kan også brukes på lepper og kinn.


Je m’appelle Rose.

Ingenting sier "vår i Paris" som herlig rosa kinn! Café Bônheur Le Harmony Blush In Capitals gir deg rosige kinn og herlig fresh glow. Denne rougen er blant det søteste vi har sett og har en selvsagt plass i vesken i vår!


Mer bisous til alle.

Om du er som oss så har du cirka 432 leppestift i vesken allerede, men én til har du nok plass til! Lancômes nye top coat er det smarteste vi har sett av leppestifter på lenge! Legg et lag av denne gjennomsiktige top coat over hvilken som helst leppestift så får du et herlig glitrende resultat og uimotståelige bisou-vennlige lepper.

Shoppe favorittene.

Filter
produkter

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄