Say hi to By Terry

Hi Terry.

You are in for a treat! By Terry lanserer noen herlige vårnyheter og vi kan bare ikke vente med å fortelle om dem! Du finner blant annet et ikon i pudderformula og utøkninger i deres Baume de Rose-serie. Spoiler alert! Du kommer til å bli amazed!


CC Powder.

Kan vi først bare ta et sekund eller to for å reflektere over hvor mye vi bare elsker By Terry CC Serum? Tenk så på at det også lanseres i en pudderversjon! De samme fire nyansene og massevis med glow. Et pudder som jevner ut, virker fargekorrigerende og som gir huden superfin glød. Et fantastisk produkt å ha i sminkevesken these days.


Baume de Rose l'Huile.

Baume de Rose fra topp til tå. Bruk denne oljen i ansiktet, på kroppen og i håret. Hele kroppen får ta del av dens blanding av roseoljer, vitamin E og Rose blossom-voks. Spraye på ansikt og kropp både morgen og kveld. Du kan også spraye i hårtuppene for daglig beskyttelse eller spraye etter du har vasket håret for å beskytte mot uttørkning. Bruksområdene er uendelige.


Baume de Rose Tinted.

..and there's more! Enda et ikonisk produkt har fått en update. Baume de Rose Crayon kommer nå i to fargede varianter. Den har de samme pleiende ingrediensene, men med en liten ekstra touch, rett og slett. Fuktighetsgivende til leppene i enten en mer rosa nyanse eller nude om du foretrekker det. Ikke for å si "hva var det jeg sa", men du ble amazed, ikke sant?

Shoppe nyhetene.

Filter
5 produkter
By Terry Baume De Rose Tinted Le Stick Levres Lip Care
Y
By Terry Baume De Rose L'Huile Visage Corps Cheveux (100ml) Y
By Terry Brightening CC Powder
N1 Immaculate Light N2 Rose Elixir
Y
By Terry Brightening CC Powder

610 kr 610 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄