Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Opptil 25 % rabatt på hårpleie
Selling fast

Sensai Cellular Performance Treatment Gloves

192 kr
192 kr Veil. pris 
Antall: 
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering

Spesielle, nesten magiske hansker som forvandler harde og tørre hender til vakre - over natten. Passer alle. For best resultat anbefaler vi å anvende Intense Hand Treatment sammen med de eksklusive keramikkbehandlede hanskene. Disse unike hanskene har keramikktråder som er strategisk plassert for å hjelpe til å forlenge behandlingen i de områdene av hånden som trenger det mest, f.eks. på grunn av flassende hud, dårlig sirkulasjon, friksjon og kontakt med kjemikaler. Behandlingen er spesielt effektiv om den får virke hele natten. Effekt:- Maksimerer effekten av Intensive Hand Treatment- Forlenger og øker behandlingen i problemområdene- Bruk over natten for best resultat

Brukes når ekstra omsorg for hendene trengs. Virker best over natten. Appliker en generøs mengde Hand Treatment. Sett forsiktig på hanskene og ha dem på så lenge som det føles behagelig. Vask: Kan vaskes for hånd flere ganger med vann som måler 35 °C og med rengjøringsmiddell, men ikke med skyllemiddel.

Les merLes mindre
: Håndpleie
Hudtype: Tørr
Konsistens: Farge
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. material: består av 63 % bomull och 37 % polyesterblandning. den rosa delen har behandlats keramiskt.
Ingredienser
Om merket
Artnr: B003346
Fra vårt Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produktet har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre kjøpte også
-33%
Selling fast
12 kr Vanlig pris 18 kr (-33%)
6
Gave
Blondi Bronze South Beach
Lily Lolo
190 kr Veil. pris 236 kr (-19%)
NYX Professional Makeup
108 kr Veil. pris 114 kr (-5%)
3
176 kr Veil. pris 216 kr (-19%)
Black/Brown (8g)
181 kr Veil. pris 235 kr (-23%)
1