Sensai
Sensai Shidenkai Volumising Duo

590 kr
space
Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet SA000269
Sensai Kanebo Shidenkai Volumising Shampoo

Pleiende og dyprengjørende shampoo for hår og hårbunn. Definisjon: En mild shampoo med antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper for pleie og rengjøring av hårbunnen og hår. Inneholder aktive Smoothing Factor som beskytter mot slitasje. Egenskaper og fordeler: Smoothing Factor beskytter mot slitasje. Antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. Har en enestående fuktgivende effekt med Koishimaru Silk EX.

Tar bort skitt bare gjennom å bruke varmt vann fra dusjen ca. 1 minutt. Ta en mengde shampoo i håndflaten og blande med varmt vann. Påfør skummet fra ansiktslinjen rundt hele hårbunnen. Masser hårbunnen med sirkel bevegelser. Skyll nøye.

Sensai Kanebo Shidenkai Volumising Conditioner

Fukter hår og hårbunn på dypet samtidig som den fremgjør hårets elastisitet. Definisjon: Et fuktgivende balsam med antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper som gir fukt til hårbunnen og håret for en forbedret motstandskraft. Inneholder aktive Volumising Factor for å øke hårets tykkelse og volum. Egenskaper og fordeler: Volumising Factor tilfører volum og motstandskraft til håret. Antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. Garanterer dyp, langvarig fukt med Koishimaru Silk EX. Gir et herlig hår med strålende, ungdommelig ytre.

Påfør en mengde i vått hår etter shamponering, skyll nøye. Om håret er veldig skadet kan man la produktet sitte i 2-3 minutter før du skyller det ut.

Størrelse:250+250ml
SensaiMer fra Sensai
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist