Serum mot synlige alderstegn

En oppdatert favoritt.

The fountain of youth. Mer eller mindre. I alle fall mer ungdommelig hud! Anti-age serumet fra Lancôme har fått en oppdatering. Om du opplever at du har synlige alderstegn du vil viske bort så skulle dette kunne være noe for deg. Raske resultat og langvarig effekt. Vi forteller mer om hva du har i vente av den nye Advanced Génifique Serum.


Resultat..

Å se effekten av anti-age produkter i hudpleien skal ikke ta evigheter, i alle fall om du spør Lancôme. Du får myk og glatt hud med mer glød allerede etter syv dager. For ikke å snakke om de foryngende egenskapene som serumet har, som for eksempel å jevne ut hudtonen, samt forbedre elastisitet og fasthet.


..etter bare syv dager.

I dette oppdaterte serumet finner du syv nye pre- og probiotika-sammensetninger for raske og langvarige løsninger. Ungdommelig hud har aldri vært så enkelt å fikse. Har du allerede en flaske hjemme? Et bra tips er å forvare den kaldt for at den skal gi en mer kjølende effekt. Den er også perfekt å påføre på leppene for å jevne ut innen du påfører favorittleppestiften.

Oppdag Lancôme Advanced Génifique Serum.

Filter
1 produkter
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Y
Lancôme Advanced Genifique Serum

fra 585 kr fra 600 kr fra 780 kr Veil. pris 

2

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄