Sett farge på makeupen

Sett farge på makeupen.

Har du en makeuprutine som du kan i søvne og som du kanskje til og med begynner å bli litt lei av? Man kommer langt med nøytral og fin makeup, men i blant vil man ha det lille ekstra. Det betyr ikke at du må legge til en masse ekstra tid til den vanlige rutinen, men at du kan legge til noen ekstra element som gjør mye med lite. Scroll ned for å lese om våre fargeglade tips. 


Øyne med vinger.

Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen, som å komplettere en mer nøytral look med en eyeliner for eksempel? Vi vet at mange synes det er vanskelig å applisere, så det kan være smart å satse på en øyeblyant og påføre i korte og langsomme trekk. Stay-in-Place Eye Pencil fra Estée Lauder har dessuten en mer kremig og lett formula som gjør at den er enklere å påføre. Denne pennen kommer også i andre nyanser enn bare monokrome, for deg som ønsker å variere med mer iøyenfallende makeup.


Øyenskygge som er enkel å påføre.

Om du ønsker å dra oppmerksomhet til øynene, men ikke kjenner at eyeliner er din greie, kan du godt kompromisse med en litt mer vågal øyenskygge. Det kan likevel gjøres enkelt, som ved å bruke en Cream Stick for å sette litt farge på øyenlokket. Long-Wear Cream Shadow Stick fra Bobbi Brown er en øyenskyggepenn som gjør at du ikke behøver å påføre flere ulike skygger eller at du må veksle mellom ulike børster. Resultatet blir like vakkert, bare gjort på en enklere måte.


Sett farge på leppene.

Den smidigste måten å løfte enklere makeup på, er å sette farge på leppene. Det er et steg som ikke krever spesielt mye øvelse for å få til. Derimot blir det enklere om du bruker gode produkter. Som en leppestift fra MAC Cosmetics? Vi slår et slag for Lipstick Matte som gir matte lepper med en kremig formula som gjør at leppene ikke kjennes tørre eller at leppestiften smuler. Om du bruker en Lip Pencil som grunnlag for fargen får du en nyanse som holder enda lenger. Og du? Glem for all del ikke leppeprimer. Vi foreslår vår store favoritt Prep + Prime Lip fra MAC Cosmetics. 

Shoppe tipsene.

Filter
5 produkter
Mac Cosmetics Lip Pencil
Half Red Magenta Talking Points Candy Yum-Yum Spice Dervish Boldly Bare Cherry Brick Ruby Woo Subculture Edge To Edge Plum Chestnut Nightmoth Stripdown Burgundy Chicory Redd Auburn Beet Oak Vino Cork Mahogany Heroine Nightingale Rosy Rim Hover
MAC Cosmetics Lip Pencil

fra 128 kr fra 159 kr fra 160 kr Veil. pris 

0
Mac Cosmetics Lipstick Matte
Whirl Russian Red Taupe Diva Honeylove Chili Kinda Sexy D For Danger Sin Red Rock Yash Please Me Lady Danger Antique Velvet Mangrove So Chaud Tropic Tonic Smoked Purple Heroine Breathing Fire Candy Yum-Yum Pink Pigeon Matte Royal Punk Couture
MAC Cosmetics Lipstick Matte

152 kr 189 kr 190 kr Veil. pris 

0
MAC Cosmetics Prep + Prime Lip
MAC Cosmetics Prep + Prime Lip

140 kr 169 kr 175 kr Veil. pris 

2
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Onyx Coffee Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

180 kr 202 kr 225 kr Veil. pris 

0
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

335 kr 335 kr Veil. pris 

1

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄