Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate i gruppen Hudpleie / Masker & treatments / Ansiktsserum hos Bangerhead.no (B008075r)
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B008075r

Produktbeskrivelse:

Akkurat som din kropp, har din hud et eget immunforsvar. Etter 20 års forskning på hudens immunitet har Shiseido tatt fram en verdensnyhet: ULTIMUNE.

Ultimune aktiverer din huds naturlige immunsystem, som er hemligheten bakom en vakker og sunn hud. Med et sterkt, naturlig immunforsvar kan din hud stå imot ytre påkostninger, stress og aldring og alle hudens naturlige funksjoner fungerer optimalt. Opplev en glattere, mer ungdomlig og mer fuktgiven hud. Ultimune er en av de mest innovative framsteg innen hudpleie idag med sine 31 patent verden over. For din beste hudkvalitet noensinne, tillat din hud å stråle innenfra.

Bruksanvisning:

Påføres etter rengjøring og Softener, før dag/nattkrem, morgen og kveld. Eventuelt korrigerende serum påføres etter Ultimune og før dag/natt cream.

Hudtype:Tørr
Størrelse:30ml, 50ml
Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
ShiseidoMer fra Shiseido
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Julie 2015-03-17 @ 09:54:10

Dette produktet har gjort stor forskjell på huden min. Jeg så forskjell allerede etter noen dager. Folk har spurt om jeg har gått ned i vekt, forandret hårfrisyre etc. og det eneste jeg har gjort er å begynne med dette produktet. Virkelig verdt pengene!

Flere omtaler

Sist vist